Κοινωνικό Παντοπωλείο πολιτών Άργους

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Κοινωνικό Παντοπωλείο πολιτών Άργους

Ιανουάριος 29, 2012 - 13:54

φωτογραφία :eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Με πρωτοβουλία πολιτών του Άργους ξεκίνησε να λειτουργεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Στον χώρο ήδη συλλέγονται είδη πρώτης ανάγκης για όσους θέλουν να πάνε πράγματα ή έχουν ανάγκη από βασικά είδη, όπως επίσης και για όσους επιθυμούν εθελοντικά να στηρίξουν αυτή τη σημαντική προσπάθεια.Η ομάδα πολιτών με το όνομα “Πολίτες για την κοινωνική αλληλεγγύη και την αξιοπρέπεια” σε ανακοίνωση τους ενημερώνουν τους πολίτες της Αργολίδας:

Αγαπητοί Συμπολίτες,
Με την παρούσα επιστολή, επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε για την ίδρυση της νέας αστικής εταιρείας-μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «Πολίτες για την κοινωνική αλληλεγγύη και την αξιοπρέπεια»
Η εταιρεία ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2012 με πρωταρχικό σκοπό την αντιμετώπιση προβλημάτων επιβίωσης σημαντικού αριθμού κατοίκων του Δήμου Άργους – Μυκηνών και όμορων περιοχών.
Ειδικότερα, άτομα και οικογένειες που μαστίζονται από ανεργία, οικονομική δυσπραγία και προβλήματα υγείας, θα έχουν τη δυνατότητα να καλύπτουν πρωτογενείς ανάγκες επιβίωσης τους, προμηθευόμενοι εντελώς δωρεάν, είδη διατροφής και ρουχισμού. Ως κύριο μέσο για την επίτευξη του ανωτέρω σκοπού ορίστηκε η ίδρυση και λειτουργία Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Η προσπάθεια αυτή θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με κοινωνικούς φορείς και θα στηρίζεται αποκλειστικά στην προσφορά επιχειρήσεων και εθελοντών.Απευθυνόμαστε σε εσάς προκειμένου να σας γνωστοποιήσουμε τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και να ζητήσουμε την πολύτιμη υποστήριξή σας.
Πώς μπορείτε να βοηθήσετε;
Ι. Με την ευγενική σας προσφορά ειδών όπως:
α) Bασικών ειδών διατροφής, όπως: ρύζι, ζυμαρικά, όσπρια, αλεύρι, λάδι, ζάχαρη, καφέ, παιδικές τροφές, ψωμί, φρυγανιές κλπ, και
β) Ειδών ρουχισμού (καινούργια ή μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση).
Δευτερευόντως, δωρεά ειδών καθαριότητας (σαπούνι, σαμπουάν, χαρτί τουαλέτας, πάνες, απορρυπαντικά, σκούπες κλπ).
ΙΙ. Με την εγγραφή σας ως μέλους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Συμπλήρωση Αίτησης Εγγραφής Μέλους
Κατάθεση της αίτησης στο γραφείο μας: Ηλέκτρας 7 , Άργος
III. Με τη γνωστοποίηση στον περίγυρό σας της προσπάθειάς μας
Μέσω της σελίδας μας στο facebook: Kοινωνικό Παντοπωλείο – Οπωροπωλείο – Ανταλλακτήριο

Η επιλογή των ατόμων και οικογενειών που θα ενισχύονται από το παντοπωλείο, θα γίνεται βάσει κοινωνικοοικονομικών κριτηρίων.
Στόχος μας είναι η εξυπηρέτηση περισσότερων ατόμων και οικογενειών.

Με εκτίμηση και αγάπη
ΤΟ Δ.Σ. του Κοινωνικού Παντοπωλείου Πολιτών Άργους

Στοιχεία Επικοινωίας:e-mail kpoapa@hotmail.com
Tηλέφωνα:6947944049,6977679113