Ιατρικό Πολυθεματικό Σεμινάριο στην Αργολίδα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ιατρικό Πολυθεματικό Σεμινάριο στην Αργολίδα

Απρίλιος 27, 2017 - 15:33

Ο Ι.Σ. Αργολίδας διοργανώνει το «ΠΟΛΥΘΕΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ» για 2η συνεχόμενη χρονιά στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου ΑΜΑΛΙΑ στο Ναύπλιο, 28η έως 30η Απριλίου 2017, σε συνεργασία με τη Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, το Δήμο Ναυπλιέων,το Δήμο Άργους Μυκηνών, το Ελληνικό Κολλέγιο Γενικών Ιατρών και την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία.
Οι τελευταίες εξελίξεις που απασχολούν τη διεθνή ιατρική επικαιρότητα και ενδιαφέρουν τις περισσότερες ειδικότητες της ιατρικής επιστήμης θα αποτελέσουν το αντικείμενο του σεμιναρίου.
Η συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων και εκλεκτών συναδέλφων μέσα από στρογγυλά τραπέζια, διαλέξεις κλινικά φροντιστήρια θα δώσει τη δυνατότητα γόνιμου επιστημονικά διαλόγου, ανταλλαγής απόψεων και εμπειριών με σκοπό τη βελτίωση της γνώσης, την αναβάθμιση της παρεχόμενης περίθαλψης αλλά και την ανάδειξη και προβολή της προσπάθειας των ιατρών της περιφέρειας σε επιστημονικό επίπεδο. Ταυτόχρονα θα αναπτυχθούν πρωτοβουλίες και από άλλους επιστήμονες και επαγγελματίες του χώρου της υγείας.
Η παρακολούθηση του Σεμιναρίου είναι δωρεάν για τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας, αλλά και για όλους τους επαγγελματίες υγείας του Νομού Αργολίδας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Για το Δ Σ