Ανδριανός:Η δημόσια υγεία είναι ένας τομέας που απαιτεί την συνένωση δυνάμεων

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ανδριανός:Η δημόσια υγεία είναι ένας τομέας που απαιτεί την συνένωση δυνάμεων

Απρίλιος 29, 2017 - 10:28

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός παρευρέθηκε στο Πολυθεματικό Σεμινάριο που διοργάνωσε στο Ναύπλιο ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας.

Ο κ. Ανδριανός στο χαιρετισμό που απηύθυνε είπε:

“Τα προβλήματα που καλείστε ως γιατροί να αντιμετωπίσετε καθημερινά είναι μεγάλα και σημαντικά, και έχουν οξυνθεί ακόμη περισσότερο από την κρίση των τελευταίων ετών και τις συνέπειές της σε ολόκληρη την κοινωνία μας. Θέλω γι' αυτό να σας ευχαριστήσω και να σας συγχαρώ που, μέσα σ' αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία, τιμάτε τον ιπποκράτειο όρκο και δίνετε με δέσμευση και ευσυνειδησία τον αγώνα μαζί με το νοσηλευτικό προσωπικό για τη διασφάλιση της ζωής και της υγείας του συνανθρώπου.

Όπως γνωρίζετε, σε στενή συνεργασία με τους φορείς των επαγγελματιών υγείας της Αργολίδας, αναδεικνύουμε τα προβλήματα που αφορούν την υγεία στον τόπο μας με συνεχείς παρεμβάσεις στο πλαίσιο και της διαδικασίας του κοινοβουλευτικού ελέγχου. Ζητήματα που αφορούν τα κενά και τις ελλείψεις στις νοσηλευτικές μονάδες του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας και τα Κέντρα Υγείας, θέματα οργάνωσης της δημόσιας υγείας και βεβαίως το κεντρικό πρόβλημα της υποχρηματοδότησης που έχει ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση στην καταβολή δεδουλευμένων αλλά και την αδυναμία απόκτησης των αναγκαίων προμηθειών, βρίσκονται δυστυχώς στην ημερήσια διάταξη.

Με την πεποίθηση λοιπόν ότι η δημόσια υγεία είναι ένας τομέας που κατεξοχήν απαιτεί την συνένωση δυνάμεων, θέλω για μια ακόμη φορά να σας ευχαριστήσω τόσο για την επιτέλεση του καθαυτό ιατρικού σας λειτουργήματος, όσο και για το ενεργό ενδιαφέρον σας για την διαρκή βελτίωση των συνθηκών της υγείας στον τόπο μας, και να σας διαβεβαιώσω ξανά ότι σ' αυτή την κοινή προσπάθεια είμαι πάντα στη διάθεσή σας.

Είμαι βέβαιος ότι το σεμινάριο αυτό θα συμβάλει ουσιαστικά στη διάδοση των επιστημονικών εξελίξεων στον κρίσιμο τομέα της υγείας”.