Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης 0-1

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης 0-1

Ιανουάριος 29, 2012 - 19:45

φωτογραφία :EUROKINISSI-ICON PRESS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

  Ο Αστέρας Τρίπολης πέτυχε την πρώτη εκτός έδρας νίκη του και παράλληλα υποχρέωσε τον Ατρόμητο στην πρώτη ήττα στο γήπεδό του.Ο Αστέρας με πρωταγωνιστή τον Μπαρτολίνι να πετυχαίνει στο 9ο λεπτό το μοναδικό τέρμα της συνάντησης ο οποίος έπιασε κεφαλιά σε κόρνερ του Ουσέρο,προσφέροντας χαρά στους φιλάθλους της ομάδας αφού περίμεναν ένα θετικό αποτέλεσμα και εκτός συνόρων και είχαν απογοητευτεί μετά και την ήττα από τη Δόξα Δράμας.

Οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας Σάκη Τσιώλη.

«Είναι βαθμολογικά μια σπουδαία νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλή απόδοση, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα για να πετύχουμε κι ένα δεύτερο γκολ.

 

Όμως δεχτήκαμε μεγάλη πίεση και η μπάλα δεν έβγαινε από την περιοχή μας. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την αμυντική λειτουργία», επισήμανε ο τεχνικός των Αρκάδων στην κάμερα της Nova αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.

 

Εν συνεχεία ο Σάκης Τσιώλης τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα του αδικείται από τη βαθμολογική της θέση.

 

«Βαθμολογική νίκη για τον Αστέρα Τρίπολης, ήταν η πρώτη εκτός έδρας. Ήταν μια σπουδαία νίκη απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα. Ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε ηρεμία, παρότι είχαμε το αριθμητικό πλεονέκτημα από νωρίς. Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι ήταν μια σπουδαία νίκη και βλέπουμε τη συνέχεια ακόμα πιο αισιόδοξα. Θέλαμε πολύ μια νίκη εκτός έδρας και ο Αστέρας είναι μια ομάδα που αδικείται από τη βαθμολογική του θέση», ήταν τα λόγια του Καρδιτσιώτη τεχνικού.

Ατρόμητος (Δώνης): Ιτάνζ, Νάστος, Σφακιανάκης, Γιαννούλης (Αναστασάκος 46'), Τόμας, Τάτος, Φυτανίδης, Επστάιν (Γκαρσία 69'), Δημούτσος, Μήτρογλου, Καραγκούνης (Μπρίτο 46').

Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Χακόμπο, Κουρμπέλης, Τσαμπούρης, Μπαρτολίνι, Πιπίνης, Πουλίδο, Ράγιος (Φορμίκα 90'), Αλβάρες, Ουσέρο, Σολάκης (Περόνε 56'), Μπρέσκα (Λαδάκης 78').

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ :EUROKINISSI-ICON PRESS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ