Λόγια ενός Απόφοιτου του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Λόγια ενός Απόφοιτου του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας

Μάιος 21, 2017 - 09:17

Ήρθα στο σχολείο την τρίτη χρονιά λειτουργίας του, τότε που ήμασταν με το ζόρι εκατό παιδιά. Είχα ενθουσιαστεί από την πρώτη μέρα με τη διαφορετικότητά του. Ο ήχος του πιάνου από τη διπλανή τάξη να συνοδεύει το μάθημα, μαθητές στο διάλειμμα να κουβαλούν κιθάρες, να μαζεύονται στο προαύλιο, να παίζουν και να τραγουδούν, είναι εικόνες που δε συναντάς σε οποιοδήποτε σχολείο.
Πέρα από αυτό, αμέτρητες συναυλίες, εκδρομές σε όλη την Ευρώπη και πολύ μα πολύ χειροκρότημα είναι τα συνηθέστερα βιώματά μου σε αυτό το σχολείο.
Μαθητές γυμνασίου και λυκείου συνυπάρχουν και συνεργάζονται σε ένα αρμονικό περιβάλλον πλαισιωμένο από φιλικούς εκπαιδευτικούς που σε νοιάζονται και σε βοηθούν σα δικό τους παιδί.
Ως απόφοιτος, χαίρομαι να βλέπω τον αριθμό των μαθητών να αυξάνεται, χαίρομαι που οι προσπάθειες του σχολείου έχουν αναγνωριστεί και θέλω όσο τίποτα άλλο να βλέπω το σχολείο μου ,το σχολείο που με μεγάλωσε να φτάνει όλο και πιο ψηλά.
Θα μου λείψει απίστευτα, αλλά… Μεγαλώνω…! Όπως όλοι! Και όσο μεγαλώνεις είναι όμορφο να βλέπεις τους ‘’απογόνους’’ σου να χαίρονται για τους λόγους που χάρηκες κι εσύ και να προσπαθούν να εξελίξουν αυτό που τους παραδόθηκε.
Δεν ξέρω πότε και πώς, αλλά σίγουρα οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν. Ξέρω ότι η πόρτα αυτού του σχολείου θα είναι πάντα ανοιχτή!

Απόφοιτος Μουσικού Σχολείου Αργολίδας
Γιώργος  Αργυράκης