Ο δήμαρχος Δ.Καμπόσος βράβευσε τα κορίτσια του Φείδωνα (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο δήμαρχος Δ.Καμπόσος βράβευσε τα κορίτσια του Φείδωνα (φωτο&βίντεο)

Μάιος 29, 2017 - 23:11

φωτογραφία © eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Τη  γυναικεία ποδοσφαιρική  ομάδα Φείδων Άργους και τον πρόεδρό της Γιάννη Αποστολόπουλο βράβευσε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος για την άνοδο της στην Α' Εθνική Κατηγορία, σήμερα Δευτέρα 29-05-2017 , στην αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού "Μέγας Αλέξανδρος" στο Άργος.
Ο πρόεδρος της Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού Βαγγέλης Τζαβέλλας βράβευσε  τους δύο προπονητές Μπάμπη Ρουσσή και Σταύρο Αλεξίου.

Παρόντες στην εκδήλωση συγγενείς και φίλοι των αθλητριών,ο βουλευτής Γιάννης Ανδριανός,ο πάτερ Γεώργιος Σελής,οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Κρίγγος,Θοδωρής Οικονόμου,Χρήστος Πετσέλης,η περιφερειακή σύμβουλος Ελένη Παναγιωτοπούλου,οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Δελής,Παναγιώτης Σκούφης,η πολιτευτής Σόνια Τάνταρου Κρίγγου,η πρόεδρος της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Ντέπυ Δαμασκηνού και η αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Ελισάβετ Πετροπούλου.
Η άνοδος του ΦΕΙΔΩΝΑ στην Α΄ Εθνική κατηγορία είναι μία διάκριση που συμβαίνει για πρώτη φορά από το έτος 1957 στον χώρο του Αργολικού Ποδοσφαίρου.
Με σκληρό αγώνα και επιμονή  οι αθλήτριες κατέδειξαν πως η Αργολίδα διαθέτει σπουδαίο μέλλον στο γυναικείο ποδόσφαιρο.(φωτογραφίες © eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Βίντεο Δήμαρχος Δ.Καμπόσος https://youtu.be/tsRNmHh0NVs

Βίντεο στιγμιότυπα από την βράβευση https://youtu.be/AfpSJ48nVsY

Βίντεο βουλευτής Γ.Ανδριανός https://youtu.be/B9cHOlijcqo

ArgolidaPortal.gr 'Αργος-Ο δήμαρχος Δ.Καμπόσος βράβευσε τα κορίτσια του Φείδωνα