Χορωδιακή βραδιά «αφιέρωμα» στον Οδυσσέα Ελύτη στο Άργος

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Χορωδιακή βραδιά «αφιέρωμα» στον Οδυσσέα Ελύτη στο Άργος

Μάιος 30, 2017 - 11:07

«Αυτός ο κόσμος ο μικρός, ο Μέγας…»
Σ` αυτόν τον «Μέγα» ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άργους ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ  οργανώνει αφιέρωμα το Σάββατο 3 Ιουνίου 2017 και ώρα 7:30 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος». Συνδιοργανωτές είναι ο Δήμος Άργους-Μυκηνών και η Κ.Ε.Δ.Α.- Μ.  και χορηγός η επιχείρηση Fotoexelixi του Νικολ. Μουκουνίδη.
Θα λάβουν μέρος η Παιδική Χορωδία του Συλλόγου της οποίας τη διδασκαλία των τραγουδιών και τη διεύθυνση έχει η  κ. Αναστασία Σταματοπούλου και η Μεικτή χορωδία με μαέστρο τον κ. Ιωάννη Κόντη. Όλοι οι χορωδοί –μικροί και μεγάλοι- θα τραγουδήσουν τα τραγούδια του Οδυσσέα Ελύτη και θα τους συνοδεύουν στο πιάνο η κ. Αναστασία Σταματοπούλου, στο μπουζούκι ο κ. Άρης Μιχαλόπουλος και στο τουμπελέκι ο κ. Παναγιώτης Ρέντας.
Τα κείμενα και την παρουσίαση έχει ετοιμάσει η κ. Χαρά Νίκα, αντιπρόεδρος του συλλόγου και στην παρουσίαση του οπτικοακουστικού υλικού θα βοηθήσει ο κ. Νίκος Τσάγκαρης.
Η Χορωδία για την εκδήλωση αυτή θα δώσει συνέντευξη τύπου την Τετάρτη 31 Μαΐου στο γραφείο του συλλόγου στις 13:00μ.μ.
Οι χορωδοί ετοιμάζονται να λάβουν μέρος στις 10 Ιουνίου 2017 στο φεστιβάλ του Αιγίου, καλεσμένη από τη Δημοτική Χορωδία Αιγίου.
Η χορωδιακή χρονιά 2016-17 θα κλείσει με προσκύνημα στην Ιερά μονή Αγίου Βλασίου στα Άνω Τρίκαλα Κορινθίας την Κυριακή 18 Ιουνίου.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΑΡΓΟΥΣ  «ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ»
 

Ημερομηνία: 
Σάββατο, 3 Ιούνιος, 2017 - 19:30