Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες στίβου μικρών ηλικιών που διοργάνωσε η ΓΕΑ

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες στίβου μικρών ηλικιών που διοργάνωσε η ΓΕΑ

Ιούνιος 04, 2017 - 00:01

Με μεγάλη συμμετοχή και ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες στίβου μικρών ηλικιών που διοργάνωσε η Γυμναστική Ένωση Αργολίδας (ΓΕΑ) σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας , τον ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου. Η Πρόεδρος του Συλλόγου και μέλος του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου ΕλβίραΤσιτουρίδη τόνισε την σημασία του αθλητισμού στις μικρές ηλικίες αλλά και την ανάγκη διοργάνωσης τέτοιων εκδηλώσεων.
Στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες της ΓΕΑ , του ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ όπως  και Νηπιαγωγείων - Δημοτικών Σχολείων της γύρω περιοχής. Σκοπός η γνωριμία των μικρών αθλητών με τα αγωνίσματα του στίβου και η χαρά του ευγενούς συναγωνισμού και της συμμετοχής σε αγώνες . Σε όλα τα παιδιά μετά το τέλος των προσπαθειών τους μοιραστήκαν αναμνηστικά μετάλλια.
Τους αγώνες παρακολούθησαν γονείς και φίλοι του κλασικού αθλητισμού. Τις απονομές των μεταλλίων στους μικρούς αθλητές έκανε ο Περιφερειακός Σύμβουλος  και Πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Σιδέρης Βασίλειος επισημαίνοντας τη σημασία του  αθλητισμού στις αναπτυξιακές ηλικίες .