Ξεκίνησε το 1ο Φεστιβάλ Ναυπλίου (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ξεκίνησε το 1ο Φεστιβάλ Ναυπλίου (φωτο&βίντεο)

Ιούνιος 04, 2017 - 01:11

φωτογραφία © eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ένα ταξίδι γεύσης,Πολιτισμού, καλλιτεχνικών αναζητήσεων και προβολών ξεκίνησε στο λιμάνι του Ναυπλίου με την έναρξη του 1ου  Φεστιβάλ Ναυπλίου .
Το Σάββατο 3 Ιουνίου  έγιναν τα εγκαίνια από το αντιδήμαρχο Σταύρο Γαβρήλο,τον περιφερειακό σύμβουλο Γιάννη Σαρρή ,τον δημοτικό σύμβουλο Παναγιώτη Λέντζο ,τον σκηνοθέτη Μανούσο Μανουσάκη,το φεστιβάλ επισκέφθηκαν οι βουλευτές Γιάννης Γκιόλας και Γιάννης Ανδριανός.
Το 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΑΥΠΛΙΟΥ θα διαρκέσει  ένα μήνα και συγκεκριμένα από 2 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου.Το διοργανώνουν H “ΠΥΛΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Ναυπλιέων και τον ΔΟΠΠΑΤ, υπό την αιγίδα του Υπουργείου  Τουρισμού και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Στο ΦΕΣΤΙΒΑΛ συμμετέχουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της παραγωγικής διαδικασίας, μονάδες παραγωγής και μεταποίησης αγροτικών προϊόντων, συνεταιριστικές οργανώσεις, παραγωγικές μονάδες της Πελοποννήσου
Η πρώτη εβδομάδα ξεκίνησε  την Παρασκευή 2 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί τηΔευτέρα 5 Ιουνίου (Αγίου Πνεύματος).2 – 3 – 4 και 5 Ιουνίου ώρες 17:30 - 23:30Ο τόπος διεξαγωγής είναι η οδός Αριστοτέλη Ωνάση στο Λιμάνι Ναυπλίου.(φωτογραφίες © eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

 

ArgolidaPortal.gr Ξεκίνησε το 1ο Φεστιβάλ Ναυπλίου-Εγκαίνια