Αλεξίσφαιρα γιλέκα θα προστατεύουν πλέον τους θηροφύλακες Πελοποννήσου (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αλεξίσφαιρα γιλέκα θα προστατεύουν πλέον τους θηροφύλακες Πελοποννήσου (φωτο&βίντεο)

Ιούνιος 14, 2017 - 07:34

Η Γ΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου είναι Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, το οποίο συνεργάζεται και εποπτεύεται από το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Τα όρια ευθύνης της είναι ολόκληρη η Πελοπόννησος και τα νησιά Ζάκυνθος, Κεφαλονιά και Ιθάκη. Περιλαμβάνει 48 Κυνηγετικούς Συλλόγους οι οποίοι απαρτίζονται από 34.000 περίπου μέλη-κυνηγούς. Η δραστηριότητά της περιλαμβάνει την προστασία και διαχείριση του φυσικού μας περιβάλλοντος με ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη, προστασία και διατήρηση της θηραματοπανίδας.

Το δύσκολο και επικίνδυνο επάγγελμα των θηροφυλάκων κρύβει κινδύνους καθώς δεν είναι λίγοι οι παράνομοι λαθροθήρες οι οποίοι δρουν και στρέφονται εναντίον των θηροφυλάκων.

Η ομοσπονδία αναγνωρίζοντας το δύσκολο έργο τους την Δευτέρα 12 Ιουνίου παρέδωσε σε μία ειδική εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Tρίπολης αλεξίσφαιρα γιλέκα στους 48 θηροφύλακες με την χορηγία των ίδιων των οικογενειών των κυνηγών.

Στην εκδήλωση, παρευρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας  Ευάγγελος Γιαννακούρας, ο νέος θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας και μέλος του ΔΣ της Πελοποννησιακής Κυνηγετικής Ομοσπονδίας  Γιώργος Ρουμελιώτης, ο νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεόδωρος Παπαγεωργόπουλος ο Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Γιώργος Αραμπατζής, ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Χαράλαμπος Κατσαντώνης και ο υποδιοικητής της Ασφάλειας αστυνόμος Σπαράγκης επίσης ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Θ. Καραλής, και η πολιτευτής της ΝΔ Εύη Τατούλη .

Έφη Καστραντά

Βίντεο  https://youtu.be/rAle0_hOeSE