Ειδήσεις

Οι αρμοδιότητες των Θεματικών Αντιπεριφερειαρχών της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Σεπτέμβριος 19, 2019 - 18:52

Την ανάθεση άσκησης τομέων αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε Θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες αποφάσισε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.

Οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες είναι ισότιμοι με τους χωρικούς αντιπεριφερειάρχες, έχουν θητεία τουλάχιστον ενός έτους από την τοποθέτηση τους, στεγάζονται σε συγκεκριμένα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας , που έχουν εκλεγεί αλλά και της έδρας , όπου προσφέρουν υπηρεσία ( στην έδρα) τρεις ημέρες την εβδομάδα ή οποτεδήποτε κληθούν.

Aυξήθηκαν κλοπές και ληστείες το Α' εξάμηνο του 2019

Σεπτέμβριος 19, 2019 - 18:40

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη, δημοσιεύει στατιστικά, απολογιστικά στοιχεία του Α’ εξαμήνου του έτους 2019, σχετικά με το περιβάλλον ασφάλειας της χώρας, καθώς και τη συνολική αστυνομική ανταπόκριση, όπως αποτυπώνεται στο ηλεκτρονικό σύστημα Police On Line.

ΕΠΣ Αργολίδας: Είναι πλέον πραγματικότητα η βελτίωση των γηπέδων Τολού, Αγίου Δημητρίου, Ανυφίου και Φιχτίων

Σεπτέμβριος 19, 2019 - 15:47

 Τα πρώτα αιτήματα των τοπικών κοινωνιών και των αθλητικών σωματείων για την βελτίωση των αγωνιστικών χώρων των γηπέδων ποδοσφαίρου  (Τολού, Αγίου Δημητρίου, Ανυφίου και Φιχτίων) μετά τη σημερινή απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, είναι πλέον πραγματικότητα. Υπολείπεται η υπογραφή συμβάσεων με την ανάδοχο του έργου για την υλοποίηση τους.

Γιάννης Γκιόλας: Απαιτείται άμεση δράση και συστράτευση όλων για τον έλεγχο λειτουργίας των πυρηνελαιουργείων

Σεπτέμβριος 19, 2019 - 15:21

Mε αφορμή την πρόσφατη δήλωση του Περιφερειάρχη κ. Νίκα που αναφέρεται στη λειτουργία των πυρηνελαιουργείων της Περιφέρειας Πελοποννήσου όπου επισημαίνεται ότι θα ελέγχονται δραστικά η τήρηση των όρων αδειοδότησης των μονάδων και η λειτουργία των φίλτρων, προκειμένου να εκλείψει το φαινόμενο της έντονης ρύπανσης που προκαλούν στο περιβάλλον, κάτι που παρατηρείται επί σειρά ετών στις δύο αντίστοιχες μονάδες που βρίσκονται στην παραλιακή ζώνη Ναυπλίου - Νέας Κίου, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας, κ. Γιάννης Γκιόλας, δήλωσε : 

Χορευτική Ομάδα Ερμιόνης: Ελάτε να πιαστούμε χέρι - χέρι

Σεπτέμβριος 19, 2019 - 15:13

Ανανεωμένοι, φρέσκοι, χαρούμενοι & πιο έτοιμοι από ποτέ να μεγαλώσουμε την χορευτική μας αγκαλιά, καλούμε παλιά και νέα μέλη να εκπροσωπήσουμε για μια ακόμη χρονιά τον ελληνικό / λαϊκό πολιτισμό με ήθος, όραμα, αισθητική, κέφι, χαμόγελο, σεβασμό & απόλυτο πάθος για την παράδοση !!!

Η Χορευτική Ομάδα Ερμιόνης ανοίγει τις πόρτες και σας καλωσορίζει στην χορευτική μας οικογένεια!

Ελάτε να πιαστούμε χέρι - χέρι, παραδιδόμενοι στη δίνη του κύκλιου & όχι μόνο χορού!

Σας περιμένουμε !

•Έναρξη μαθημάτων : Δευτέρα 30/9

Ο Κώστας Καζάς επέστρεψε στον Ερμή Κιβερίου

Σεπτέμβριος 19, 2019 - 15:05

Ο ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Κώστα Καζά στην ομάδα μας. Ο Κώστας Καζάς (32 ετών, αμυντικός μέσος) έχει φορέσει τη φανέλα του ΕΡΜΗ την περίοδο 2013-14 και από το 2015 έως το 2017, ενώ επίσης έχει αγωνιστεί στο ΝΑΥΠΛΙΟ 2017,  ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου, Δρεπανιακό Αστέρα, Πανναυπλιακό και Αργοναύτη Ν. Κίου.    
Τον καλοσωρίζουμε στον ΕΡΜΗ ΚΙΒΕΡΙΟΥ και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.  

 

Εκδηλώσεις για την παγκόσμια ημέρα της Ειρήνης στο Ναύπλιο

Σεπτέμβριος 19, 2019 - 14:27

Μήνυμα Ειρήνης από τον Δήμαρχο της πρώτης Πρωτεύουσας του Νεοελληνικού Κράτους Δημήτρη Κωστούρο

Ο Δήμος Ναυπλιέων σε συνεργασία με τον Όμιλο Αργολίδας για την Unesco με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ειρήνης διοργανώνει  στις 19 - 21 Σεπτεμβρίου 2019 μια σειρά εορταστικών εκδηλώσεων στην Πλατεία Συντάγματος και στο Βουλευτικό.

Συνδικάτο Αργολίδας: Απεργία στις 24 Σεπτέμβρη

Σεπτέμβριος 19, 2019 - 12:48

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων-Ποτών Αργολίδας: 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ!!
Οι εργατοπατέρες των ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ σε ΓΣΕΕ,  εργατικά κέντρα και ομοσπονδίες υπονομεύουν τις δεκάδες αποφάσεις ομοσπονδιών, Εργατικών Κέντρων και πρωτοβάθμιων σωματείων για απεργία στις 24 Σεπτέμβρη κόντρα στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης της ΝΔ, που σαρώνει εργατικά δικαιώματα και βάζει τα συνδικάτα στο γύψο.

Πίστωση 7,5 εκατ. ευρώ για νέες τουριστικές επιχειρήσεις στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Σεπτέμβριος 19, 2019 - 12:31

Χθες, ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας υπέγραψε συνολική πίστωση 7,5 εκατομμυρίων ευρώ, που προορίζονται για την επιχορήγηση από το υπουργείο Ανάπτυξης νέων τουριστικών επιχειρήσεων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Οι προτάσεις προς το υπουργείο από την Περιφέρεια Πελοποννήσου που αφορούν επιχειρήσεις τέτοιου είδους έχουν εξαιρετική βαθμολογία.

Σημειώνεται ότι μέχρι σήμερα για τον σκοπό αυτό έχουν διατεθεί στην Περιφέρεια 13,5 εκατομμύρια ευρώ.

 

Γ. Μανιάτης: Κάλλιο αργά, παρά ποτέ

Σεπτέμβριος 19, 2019 - 11:47

 καθ. Γ. Μανιάτης, π. Υπουργός:  Κάλλιο αργά, παρά ποτέ. Επιτέλους, κατατέθηκαν στη Βουλή οι 4 νέες Συμβάσεις Υδρογονανθράκων. Πέντε συνοπτικές παρατηρήσεις:

Σελίδες

Subscribe to Ειδήσεις