Αιτία πολέμου ανάμεσα σε Έλληνες και Τούρκους χάκερ η ανάγνωση του Κορανίου στην Αγία Σοφία

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αιτία πολέμου ανάμεσα σε Έλληνες και Τούρκους χάκερ η ανάγνωση του Κορανίου στην Αγία Σοφία

Ιούνιος 24, 2017 - 12:15

Κυβερνοεπίθεση στην σελίδα του Έλληνα Πρωθυπουργού υποστηρίζουν ότι εξαπέλυσαν Τούρκοι χάκερ λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρας στις Βρυξέλλες για την πρόκληση στην Αγία Σοφία.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την ομάδα χάκερ, Aslan Neferler Tim, που άφησε, μάλιστα, μήνυμα και για τον Έλληνα Πρωθυπουργό.

«Σε μας πέφτει το καθήκον να αντιδράσουμε στην αντίδραση Ελλάδας για την ανάγνωση του Κορανίου στην Αγία Σοφία. Τσίπρα μην εκπλήσσεσαι, μην μας κάνεις να χάσουμε την υπομονή μας», είναι το μήνυμα των Τούρκων χάκερ, οι οποίοι σε ανάρτησή στο προφίλ τους στο Twitter αναφέρουν ότι «η Αγιά Σοφιά είναι δική μας».

Το δελτίο τύπου του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης αναφέρει:

«Η προσπάθεια να παραβιαστεί σήμερα από αγνώστους η ιστοσελίδα του Πρωθυπουργού αντιμετωπίστηκε με επιτυχία, καθώς ουδεμία αλλοίωση και επέμβαση στο περιεχόμενο και τα ψηφιακά δεδομένα αυτής κατέστη δυνατή.

»Σημειώνεται ότι τόσο για την ιστοσελίδα του Πρωθυπουργού όσο και για τις υπόλοιπες κυβερνητικές ιστοσελίδες τηρείται το αυστηρότερο πρωτόκολλο και οι πιο σύγχρονες μέθοδοι για την ηλεκτρονική ασφάλεια αυτών, ώστε να περιορίζονται και να αντιμετωπίζονται προσπάθειες παραβίασης.

»Σε συνεργασία με όλες τις συναρμόδιες αρχές θα συνεχιστεί η έρευνα, προκειμένου να εντοπιστεί η προέλευση της επίθεσης».

Οι Έλληνες χάκερ της λεγεώνας των Anonymous απειλούν με αντίποινα τους Τούρκους προετοιμάζοντας πολλαπλά χτυπήματα σε ιστοσελίδες της γείτονας.

«Τουρκία Τουρκία, πόσες φορές σου έχουμε πει ότι οι Έλληνες Hackers και οι Anonymous είναι 100 φορές πιο δυνατοί από εσάς. Μάλλον ήρθε η ώρα να γνωρίσεις την δική μας πραγματική δύναμη. Έριξες μια ιστοσελίδα, θα πέσουν 100 δικές σας. Ερχόμαστε! #OpAnonymousGreece», γράφουν σε ανακοίνωσh την οποία έχουν αναρτήσει στον λογαριασμό τους στο Facebook.