4η Χρονιά λειτουργίας-Πρόγραμμα ΕΠΠΑΙΚ της ΑΣΠΑΙΤΕ στο 'Αργος

Time to read
less than
1 minute
Read so far

4η Χρονιά λειτουργίας-Πρόγραμμα ΕΠΠΑΙΚ της ΑΣΠΑΙΤΕ στο 'Αργος

Ιούνιος 25, 2017 - 13:51

Η Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.) προκηρύσσει την εισαγωγή σπουδαστών για το Ετήσιο Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης (Ε.Π.ΠΑΙ.Κ.) ακαδ. έτους 2017-18, το οποίο οδηγεί στη λήψη του Πιστοποιητικού Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας. Δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα έχουν όλοι οι πτυχιούχοι Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Πανεπιστημίων και Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Τ.Ε.Ι.), καθώς και τα μέλη του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού, κλάδων Τ.Ε. (Κοινωνικών Λειτουργών, Φυσικοθεραπευτών, Σχολικών Νοσηλευτών, Εργασιοθεραπευτών, Θεραπευτών του Λόγου).Το Πρόγραμμα Ε.Π.ΠΑΙ.Κ. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ανταποκρίνεται στην αναγκαιότητα που θέτει ο νόμος για την απαραίτητη παιδαγωγική κατάρτιση και διδακτική επάρκεια των εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης παρέχοντας το Πιστοποιητικό Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας.Τα μαθήματα στο Ε.Π.ΠΑΙ.Κ. διαρκούν δύο εξάμηνα με παρακολούθηση μαθημάτων τις απογευματινές ώρες τρείς με τέσσερις φορές την εβδομάδα, ανάλογα με τον προγραμματισμό της Σχολής.

Στο ΄Άργος το Πρόγραμμα ΕΠΠΑΙΚ της ΑΣΠΑΙΤΕ, όπου το Πρόγραμμα θα λειτουργήσει για 4η συνεχόμενη χρονιά, προσφέρει 160 θέσεις φοίτησης, για το ακαδ. έτος 2017-18. Σύμφωνα με την προκήρυξη που αναρτήθηκε διαδικτυακά, η υποβολή αιτήσεων θα γίνει αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.aspete.gr ή aspete.eap.gr από 28/06/2017 μέχρι και 26/07/2107.

Η εισαγωγή των σπουδαστών/στριών για το ακαδ. έτος 2017-2018 θα γίνει με δημόσια, ανοικτή προς το κοινό, ηλεκτρονική κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 28/07/2017. Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, όπως επισκεφτούν την παρακάτω ιστοσελίδα για περισσότερες πληροφορίες :

http://files.aspete.gr/eppaikpesyp/20170622ProsklisiFoithshsEppaik.pdf

Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για το Πρόγραμμα ΠΕΣΥΠ της ΑΣΠΑΙΤΕ.