Μόνο μαζί μπορούμε...Ανακοίνωσε τα διαρκείας ο Αστέρας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Μόνο μαζί μπορούμε...Ανακοίνωσε τα διαρκείας ο Αστέρας

Ιούλιος 15, 2017 - 09:23

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ μπαίνει στη δεύτερη του δεκαετία στη Super League και σε αυτή την 11η σερί παρουσία στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας ο κόσμος θα παίξει τον πιο σημαντικό ρόλο. Από την Τρίτη 18 Ιουλίου αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Ενημερωθείτε για όλες τις λεπτομέρειες και κλείστε θέση στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"!

ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ

- Η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2017/2018 αρχίζει την Τρίτη 18 Ιουλίου.  

- Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας της περιόδου 2016/2017 έχουν τη δυνατότητα να ανανεώσουν την ίδια θέση που είχαν κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο μέχρι και την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017 ή εάν επιθυμούν να μετακινηθούν σε οποιαδήποτε άλλη ελεύθερη διαθέσιμη θέση προς πώληση.

- Ταυτόχρονα με τις ανανεώσεις, οι νέοι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας σε οποιαδήποτε θέση δεν είναι δεσμευμένη από περσινούς κατόχους.

- Από την Τρίτη 1 Αυγούστου 2017 ΟΛΕΣ οι θέσεις που δεν έχουν ανανεωθεί από τους περσινούς κατόχους θα ακυρωθούν και θα τεθούν ελεύθερες προς διάθεση σε νέους ή παλιούς κατόχους.

- Η πώληση εισιτηρίων διαρκείας θα πραγματοποιείται στο Star Store, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 67 κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του καταστήματος. 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΓΟΡΑΣ/ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ

- Για κάθε ανανέωση ή νέα εγγραφή είναι απαραίτητη η προσκόμιση της Αστυνομικής ταυτότητας του φιλάθλου, και η καταχώριση του ΑΦΜ και του αριθμού ΑΜΚΑ του. 

- Ο ήδη κάτοχος διαρκείας μπορεί να ανανεώσει παραπάνω από ένα εισιτήριο, αρκεί να προσκομίσει σε φωτοτυπίες τις αντίστοιχες ταυτότητες.

- Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ δίνει την δυνατότητα σε όλους τους νεαρούς φιλάθλους της που έχουν γεννηθεί μετά την 01/01/2003 να συμμετέχουν στην Μαθητική Κερκίδα (Θύρα 2 Τμήμα Α) αγοράζοντας Παιδικό Εισιτήριο Διαρκείας με αξία 10€ (ισχύει για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων διαρκείας). 

* Η χρήση αυτών των εισιτηρίων διαρκείας στους αγώνες, γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τον κάτοχό τους. Προτεραιότητα στην ανανέωση του παιδικού εισιτηρίου διαρκείας έχουν οι περσινοί νεαροί κάτοχοι. Απαραίτητη είναι η προσκόμιση αντιγράφου πιστοποιητικού γέννησης.

- Παιδικά εισιτήρια διαρκείας εκδίδονται επίσης σε διάφορα τμήματα του γηπέδου με έκπτωση 50% επί της κανονικής τιμής του εισιτηρίου διαρκείας στο κάθε τμήμα.

- Στο τμήμα 2-Γ τα εισιτήρια διαρκείας των 100€, διατίθενται για περιορισμένο αριθμό από τους οργανωμένους φιλάθλους του ΑΣΤΕΡΑ.

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 

- Οι ενήλικες φίλαθλοι που είναι κάτοχοι κάρτας ανεργίας, ή είναι μέλη του Συλλόγου Πολυτέκνων Αρκαδίας ή του Συλλόγου Τριτέκνων Τρίπολης και Όμορων Δήμων, δικαιούνται εκπτωτικό εισιτήριο με αξία 50€ στη Θύρα 1 Τμήμα Β.

* Απαιτείται προσκόμιση της αντίστοιχης έγκυρης κάρτας για το 2016.

* Η χρήση αυτών των εισιτηρίων διαρκείας στους αγώνες, γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τον κάτοχό τους.

 ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 

- Οι  φίλαθλοι που είναι κάτοχοι φοιτητικού πάσο μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας με αξία 50€ στη Θύρα 1 - Τμήμα Β. 

* Απαιτείται προσκόμιση βεβαίωσης της φοιτητικής ιδιότητας για την περίοδο 2017-2018.

* Η χρήση αυτών των εισιτηρίων διαρκείας στους αγώνες, γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τον κάτοχό τους. 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ / ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

- Η πληρωμή του εισιτηρίου μπορεί να γίνει είτε μετρητοίς είτε μέσω πιστωτικής κάρτας έως 6 άτοκες δόσεις (για όσες πιστωτικές κάρτες συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων). 

- Όλοι οι φίλαθλοι που ανανεώνουν ή αγοράζουν νέο εισιτήριο διαρκείας επωφελούνται έκπτωσης 10% από αγορές στην Μπουτίκ της ΠΑΕ, και έκπτωση εγγραφής των παιδιών τους στις Ακαδημίες του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

- Όλοι οι φίλαθλοι που ανανεώνουν ή αγοράζουν νέο εισιτήριο διαρκείας θα συμμετέχουν αυτόματα σε κληρώσεις, εκπλήξεις και εκδηλώσεις του Αστέρα.

- Οι κάτοχοι Executive Members εισιτηρίου διαρκείας στην Θύρα 3 δικαιούνται έκπτωσης 20% στις αγορές τους από την μπουτίκ της ΠΑΕ καθώς και δωρεάν προσωπική αριθμημένη θέση parking.

- Όλα τα εισιτήρια διαρκείας περιλαμβάνουν τους αγώνες Πρωταθλήματος, Κυπέλλου, Φιλικά και τα πλέι οφ.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ