Ο Ανδριανός στην εκδήλωση ορκωμοσίας των αποφοίτων της ΑΣΠΑΙΤΕ στο Άργος

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Ανδριανός στην εκδήλωση ορκωμοσίας των αποφοίτων της ΑΣΠΑΙΤΕ στο Άργος

Ιούλιος 17, 2017 - 16:44

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός παρέστη στην εκδήλωση ορκωμοσίας των αποφοίτων του Παραρτήματος Πελοποννήσου της ΑΣΠΑΙΤΕ στο Άργος.

Ο κ. Ανδριανός στον χαιρετισμό που απηύθυνε τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:

Θέλω να συγχαρώ τους ορκισθέντες σήμερα αποφοίτους του ακαδημαϊκού έτους 2016-7 και να τους ευχηθώ ολόψυχα καλή συνέχεια και καλή σταδιοδρομία. Και θέλω επίσης με αυτή την αφορμή να συγχαρώ και να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά ολόκληρη την ακαδημαϊκή κοινότητα της ΑΣΠΑΙΤΕ – τη διεύθυνση, τους διδάσκοντες και τους σπουδαστές – για το πολύτιμο έργο που επιτελείτε στον τόπο μας, έργο που καταδεικνύεται τόσο από την πορεία των αποφοίτων της Σχολής, όσο και από το σταθερά μεγάλο ενδιαφέρον για τα προγράμματα που προσφέρει η ΑΣΠΑΙΤΕ στους σπουδαστές της.

Πρόκειται για ένα έργο που δικαιώνει απόλυτα τον κοινό αγώνα που μαζί δώσαμε πριν από λίγα μόλις χρόνια για την ίδρυση και τη λειτουργία της Σχολής στον τόπο μας και που συνεχίζουμε να δίνουμε για κάθε ζήτημα που σχετίζεται με την απρόσκοπτη λειτουργία της Σχολής, αλλά και με κάθε δομή παιδείας στην Αργολίδα μας.

Είστε μ' αυτή την έννοια ένα από τα καλύτερα, τα πιο ηχηρά παραδείγματα του τι μπορούμε να πετύχουμε για την πολύπλευρη αναβάθμιση του τόπου μας όταν με ενότητα και αποφασιστικότητα διεκδικούμε όσα δικαιούμαστε και αξίζουμε προς όφελος ολόκληρης της τοπικής μας κοινωνίας.

Βλέποντας όλους εσάς σήμερα αισθάνομαι ιδιαίτερη συγκίνηση γιατί θυμάμαι τα πρώτα εκείνα βήματα και τις ενέργειες για τη δημιουργία του Παραρτήματος αυτού της ΑΣΠΑΙΤΕ στο Άργος σε συνεργασία με τον τότε Υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, όταν ξεκίνησα τη θητεία μου στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και πληροφορήθηκα αρμοδίως τη δυνατότητα ίδρυσης του. Και οφείλω να θυμίσω σ' αυτό το σημείο κάποιους ανθρώπους που συνέβαλαν καθοριστικά στην ίδρυση αυτού του Παραρτήματος όπως τον πρώην Πρόεδρο της ΑΣΠΑΙΤΕ, καθηγητή Γιάννη Χρυσουλάκη καθώς και τον Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών τον οποίο και θέλω να ευχαριστήσω για τη συνεργασία που είχαμε τότε και την ουσιαστική του στήριξη στη λειτουργία της Σχολής.

Με την αυτονόητη λοιπόν διαβεβαίωση ότι είμαι πάντα στη διάθεσή σας για να αναδείξουμε μαζί κάθε ζήτημα που σας απασχολεί, εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια στην ΑΣΠΑΙΤΕ και ξανά κάθε επιτυχία στην από δω και πέρα σταδιοδρομία των αποφοίτων της.