Μια υπέροχη μουσική βραδιά στις Αγροτικές Φυλακές Τίρυνθας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Μια υπέροχη μουσική βραδιά στις Αγροτικές Φυλακές Τίρυνθας

Ιούλιος 25, 2017 - 21:24

Στις Αγροτικές Φυλακές Τίρυνθας  την Πέμπτη 20 Ιουλίου, το μουσικό συγκρότημα «Τρεις και Μία»  προσέφερε απλόχερα στους έγκλειστους μια υπέροχη  μουσική βραδιά.

Το συγκρότημα «Τρεις και Μία» με έντονη παρουσία σε μουσικές σκηνές της Αργολίδας  έχει αφήσει το μουσικό του αποτύπωμα στην περιοχή. Το σχήμα αποτελείται από τους : Βασίλης Καλαγκιάς , Βαγγέλης Πετρόπουλος, Αδριανός Κατσούρης, Κρητούλα Λαρδά και  Παναγιώτης Κοτσώνης.

Τους ξεσήκωσαν όλους με τις μουσικές τους και τα τραγούδια τους. Δεν έλειψαν βέβαια οι παραγγελιές και οι τολμηροί που τραγούδησαν μαζί με τα παιδιά του συγκροτήματος, αλλά και αυτοί που …. τίμησαν χορευτικά….  τη βραδιά με τις ζεϊμπεκιές τους.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν η Διευθύντρια Κατερίνη Ευαγγελία, η Κοινωνική Λειτουργός Γεραμάνη Έφη, ο Αρχιφύλακας Μπαμπανάσιος Βασίλης, στελέχη του  προσωπικού και  από την ομάδα εκπαιδευτικών προγραμμάτων και δημιουργικής απασχόλησης η Καλογεροπούλου Ντίνα και ο Κλησιάρης Βασίλης.

Η διευθύντρια Κα Κατερίνη ευχαρίστησε θερμά το συγκρότημα «Τρεις και Μία» για την ευγενική χορηγία της μουσικής αυτής βραδιάς ευχόμενη να ακολουθήσουν και άλλες.