Καλά μπάνια, κύριε υπουργέ...

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Καλά μπάνια, κύριε υπουργέ...

Ιούλιος 27, 2017 - 19:09

Δεν του πήρε πολύ του Άκη να συνέλθει από τον εγκλεισμό και από της φυλακής τα σίδερα. Μετά την αποφυλάκισή του στον Μάιο, όταν η σύζυγος με τον τρομερό statement κότσο ακριβώς στο μέσον της κεφαλής και την Adidas περιβολή τον παρέλαβε από το κελί και τον πήγε σπίτι τους.

Από όπου ο Άκης βγήκε στο μπαλκόνι για να δει, υποτίθεται, το σχολείο του γιου του από εκεί ψηλά και, εντελώς φυσικά, σήκωσε το χέρι σαν σε προεκλογική εκστρατεία το πάλαι ποτέ και χαιρέτησε το πλήθος των δημοσιογράφων που τον απαθανάτιζαν ελεύθερο πια.

Ο Άκης που λίγο νωρίτερα εκείνη την ημέρα, όταν τον ρώτησαν πού βρέθηκαν οι 200.000 ευρώ για να αποφυλακιστεί, σχεδόν τους έβρισε. Πώς τα ρωτάτε τέτοια πράγματα; Τον κόσμο δεν τον ενδιαφέρουν τέτοια πράγματα!».

Ο Άκης, που καταδικάστηκε σε 20 χρόνια κάθειρξη το 2013 και που το 2017 βγήκε έξω για λόγους υγείας, βούτηξε στην πισίνα κέντρου των βορείων προαστίων τη Δευτέρα 24 Ιουλίου όπως έγραψε το e-Reportaz. Θα ήπιε και έναν καφέ, στην υγειά των κορόιδων, φανταζόμαστε, ή ένα κιρ ρουαγιάλ, όπως τον παλιό καλό καιρό. Η Βίκυ, που το έπαιζε σαλή, ζουρλή, μουρλή και είχε εκείνο το απλανές μπλαζέ βλέμμα σε στιλ «Σελήνη θέλει Χόχο», σήμερα κάνει τα ψώνια της όπως έκανε πάντα.

Περασμένα - ξεχασμένα κι όλα καλά. Ζούμε στη χώρα με τη μνήμη χρυσόψαρου, εξάλλου. Και τα χρήματα που φάγατε φαγωμένα και τα σκυλιά δεμένα!

Καλά μπάνια, κύριε υπουργέ...