Σαλαπάτας και Κιρβαλίτζε στην Ένωση Λέρνας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Σαλαπάτας και Κιρβαλίτζε στην Ένωση Λέρνας

Αύγουστος 02, 2017 - 10:37

Διπλή μεταγραφική κίνηση με άρωμα Αρκαδίας για την Ένωση Λέρνας η οποία βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Τέλη Σαλαπάτα που πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τον Παναρκαδικό και του Μπέκα Κιρβαλίτζε που επίσης έμεινε ελεύθερος από το Λεωνίδιο.

Η Αργολική ομάδα θέλει να πρωταγωνιστήσει την νέα σεζόν έχοντας ως μοναδικό στόχο το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ' Εθνική κατηγορία δημιουργώντας ένα δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο γεμίζοντας το με έμπειρους και ποιητικούς ποδοσφαιριστές.

Ο Τέλης Σαλαπάτας με την πλούσια διαδρομή και εμπειρία που διαθέτει από την Γ' Εθνική και το πέρασμα του από τον Παναρκαδικό αναμένεται να είναι ο βασικός πυλώνας της επίθεσης για την ομάδα της Λέρνας την νέα αγωνιστική σεζόν.

Από την άλλη ο Μπέκα Κιρβαλίτζε μετά το άκρως επιτυχημένο πέρασμα του από το Λεωνίδιο με την κατάκτηση του νταμπλ και τον τίτλο του πρώτου σκόρερ που μοιράστηκε με τον Πιτ Κυρίο επιστρέφει και πάλι στην Αργολίδα και αναμένεται και αυτός να δώσει ταχύτητα στα άκρα της Ένωσης Λέρνας. http://www.arcadiaportal.gr/news/salapatas-kai-kirvalitze-stin-enosi-lernas