«Βόμβα» με Χατζόπουλο πυροδότησε ο Ερμής Κιβερίου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

«Βόμβα» με Χατζόπουλο πυροδότησε ο Ερμής Κιβερίου

Αύγουστος 02, 2017 - 12:25

Aπό ArcadiaPortal

Ο Νίκος Χατζόπουλος είναι και επίσημα ελεύθερος από τον Παναρκαδικό και έτοιμος να ανοίξει μια νέα σελίδα στην ποδοσφαιρική του καριέρα και πάλι σε ομάδα της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός μετά την περιπέτειά του με το τριφύλλι όπου από τα μέσα της περσινής χρονιάς τέθηκε εκτός πλάνων για αδιευκρίνιστους μέχρι τώρα λόγους, έκλεισε και τυπικά το κεφάλαιο Παναρκαδικός και ετοιμάζεται να γίνει κάτοικος Κιβερίου για χάρη του τοπικού Ερμή που επέστρεψε στα σαλόνια της Γ' Εθνικής.

Ο δυναμικός Αρκάς στόπερ με την πλούσια ποδοσφαιρική διαδρομή σε Super League, Football League και Γ' Εθνική τα τελευταία χρόνια αποτέλεσε ένα από τα πιο δυνατά ονόματα στο μεταγραφικό παζάρι της κατηγορίας, με πολλές ομάδες να τον πολιορκούν και να επιθυμούν να τον κάνουν δικό τους.

Ο Ερμής Κιβερίου με συντονισμένες προσπάθειες της διοίκησης κατάφερε με το πλάνο του και τον ρόλο που αναμένεται να του δώσει στη νέα ομάδα που δημιουργεί να πείσει τον Νίκο Χατζόπουλο να πει το μεγάλο «ναι» και έτσι μετά και το τυπικό τέλος της συνεργασίας του με τον Παναρκαδικό να αποτελέσει μέσα στις επόμενες ώρες την πιο δυνατή καλοκαιρινή του μεταγραφή.

Έτσι, λοιπόν, ο Νίκος Χατζόπουλος θα επιστρέψει ως αντίπαλος του Παναρκαδικού στην Τρίπολη τη νέα αγωνιστική σεζόν με τη φανέλα του Ερμή Κιβερίου μιας και οι δύο ομάδες θα βρίσκονται στον ίδιο όμιλο.

Αντώνης Χρονάκης