Ν.Κίος:H μεγαλύτερη Φιέστα του φετινού καλοκαιριού πλησιάζει!

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ν.Κίος:H μεγαλύτερη Φιέστα του φετινού καλοκαιριού πλησιάζει!

Αύγουστος 09, 2017 - 09:37

  Το Μουσικό φεστιβάλ  ''ΛελέΚιος'' 12 και 13 Αυγούστου 2017,στο εργοστάσιο «Πελαργός» στην Νέα Κίο.

Σε 3 μέρες οι Αλκίνοος Ιωαννίδης, Πέτρος Μάλαμας, Villagers of Ioannina City(V.I.C.), 1000mods, Appalachian Cobra Worshipers θα μας προσφέρουν ένα ανεπανάληπτο μουσικό διήμερο στην καρδιά του καλοκαιριού.

Χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την διοργάνωση :

 

  • Η προπώληση εισιτηρίων (12€ για τις 12/08, 11€ για τις 13/08, 20€ διημέρου) στα επιλεγμένα σημεία συνεχίζεται μέχρι και το μεσημέρι του Σαββάτου 12/08.
  • Θα υπάρχουν δρομολόγια των ΚΤΕΛ Αργολίδας από Ναύπλιο στις 19:30(αναχώρηση από σταθμό ΚΤΕΛ) και από το Άργος στις 20:00(αναχώρηση από λαϊκή αγορά). Προτιμήστε τα! Πέρα από την ασφάλεια που παρέχουν, σας αφήνουν στην είσοδο του φεστιβάλ και αναχωρούν μετά το τέλος των συναυλιών. Κόστος διαδρομής 1.80€.(Δλδ με τρεις και εξήντα πας κι έρχεσαι.)
  • Υπάρχει διαμορφωμένο πάρκινγκ, δίπλα από το εργοστάσιο, χωρητικότητας εκατοντάδων αυτοκινήτων με ελεύθερη στάθμευση.(Και πάλι, όμως, πιο έξυπνη η μετάβαση με τα λεωφορεία.)
  • Την υγειονομική κάλυψη του φεστιβάλ έχει αναλάβει το σώμα εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών Ναυπλίου. (Μην φοβάστε τίποτα. Είναι οι καλύτεροι)
  • Υπάρχουν πολλές θέσεις για καθήμενους. (Αν και σας προτιμάμε όρθιους)
  • Στον χώρο του φεστιβάλ θα βρείτε πανεύκολα και σε φυσιολογικές τιμές μπύρες, τσίπουρο, κρασί αναψυκτικά, νερά, σουβλάκια κτλ. Δεν υπάρχει λόγος να μετακομίσετε τίποτα.(Εξάλλου δεν επιτρέπεται.)
  • Κατά  την διάρκεια του φεστιβάλ θα πραγματοποιείται συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Πολιτών Άργους. Ελπίζουμε στην συνεισφορά όποιων έχουν την δυνατότητα.