Eγκαίνια 47ης έκθεσης και 134ης Eμποροπανήγυρης Τεγέας (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Eγκαίνια 47ης έκθεσης και 134ης Eμποροπανήγυρης Τεγέας (φωτο&βίντεο)

Αύγουστος 15, 2017 - 10:47

Από ArcadiaPortal.gr

Τα εγκαίνια της 47ης Έκθεσης Τεγέας και της 134ης Εμποροπανήγυρης πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 14 Αυγούστου στην Επισκοπή.
Μετά την περιφορά της εικόνας της Παναγίας, οι παρευρισκόμενοι μεταφέρθηκαν στον χώρο του Τεγεατικού Συνδέσμου, όπου υπάρχουν τα περίπτερα, και μετά τον αγιασμό και τις συνήθεις ομιλίες, ο βουλευτής Αρκαδίας κ. Παπαηλιού ο περιφερειάρχης, οι αντιπεριφερειάρχες, ο δήμαρχος Τρίπολης και ο πρόεδρος του Τεγεατικού Συνδέσμου έκοψαν την κορδέλα και στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στους χώρους των περιπτέρων.
Ως είθισται, η έκθεση διοργανώνεται στην καρδιά του πάρκου της Παλαιάς Επισκοπής, σε έναν ειδυλλιακό χώρο που σκεπάζεται από αιωνόβια πλατάνια και συνορεύει με τα σπουδαιότερα μνημεία της τεγεατικής αρχαιότητας. Ο Τεγεατικός Σύνδεσμος διοργανώνει κάθε χρόνο, παράλληλα με τη φημισμένη εμποροπανήγυρη, την Παμπελοποννησιακή Έκθεση Τεγέας, την αρχαιότερη τοπική έκθεση της χώρας.
Στην Παμπελοποννησιακή Έκθεση Τεγέας εφέτος συμμετείχε και η περιφέρεια Πελοποννήσου συνεχίζοντας έτσι τον καταξιωμένο θεσμό που έχει συντελέσει στη βελτίωση της παραγωγής και γενικότερα της ελληνικής οικονομίας.
Το στοίχημα για τους διοργανωτές της τα τελευταία χρόνια ήταν να διατηρηθεί επίκαιρη, προσαρμοζόμενη στη ραγδαία μετεξέλιξη των παγκόσμιων δεδομένων και συνεπώς και της ελληνικής πραγματικότητας, αφουγκραζόμενη τις σύγχρονες ανάγκες και της Tεγεατικής κοινωνίας.

http://www.arcadiaportal.gr/news/egkainia-47is-ekthesis-kai-134is-emporo...

ArcadiaPortal.gr Εγκαίνια 47ης έκθεσης και 134ης εμποροπανήγυρης Τεγέας