Αλλαγή στον κυνηγετικό χάρτη της Πελοποννήσου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αλλαγή στον κυνηγετικό χάρτη της Πελοποννήσου

Αύγουστος 18, 2017 - 11:23

Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου προέβη στην εκτύπωση κυνηγετικού χάρτη της περιοχής ευθύνης της για την κυνηγετική περίοδο 2017-2018, ο οποίος θα διανεμηθεί ΔΩΡΕΑΝ από τους Κυνηγετικούς Συλλόγους της περιφέρειάς μας σε όλους τους κυνηγούς μέλη μας κατά την έκδοση της άδειας θήρας τους.

Στον κυνηγετικό χάρτη Πελοποννήσου απεικονίζονται τα καταφύγια άγριας ζωής, οι δασικές απαγορευτικές διατάξεις, οι ζώνες εκγύμνασης κυνηγετικών σκύλων, οι ζώνες διάβασης αποδημητικών πτηνών κ.α

Με ανακοίνωση της η Ομοσπονδία αναφέρει

Σας ενημερώνουμε ότι στον Κυνηγετικό Χάρτη Πελοποννήσου το καταφύγιο άγριας ζωής με κωδικό ΚΑΖ – 19 Γκράβα – Λάκκα (Κλημεντίου) δεν υφίσταται και εκ παραδρομής αποτυπώθηκε στον χάρτη. Σε κάθε περίπτωση παρακαλούμε να ενημερώνεστε για το καθεστώς θήρας των περιοχών που πρόκειται να επισκεφτείτε, από τις δασικές αρχές, τους κυνηγετικούς συλλόγους καθώς και τους Θηροφύλακες.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τόσο για τα καλά σας λόγια όσο και για τις επισημάνσεις σας και για την κατανόησή σας στην πρώτη μας προσπάθεια εκτύπωσης του κυνηγετικού χάρτη της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου.