Μάγεψαν Ξαρχάκος-Πρωτοψάλτη στο Αρχαίο Θέατρο Άργους (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Μάγεψαν Ξαρχάκος-Πρωτοψάλτη στο Αρχαίο Θέατρο Άργους (φωτο&βίντεο)

Αύγουστος 19, 2017 - 03:15

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ο Σταύρος Ξαρχάκος μαζί με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και την εννεαμελή ορχήστρα τους αποτελούμενη από εκλεκτούς μουσικούς ,τραγούδησαν για το κοινό και με το κοινό,στο κατάμεστο Αρχαίο Θέατρο του Άργους την Παρασκευή 18 Αυγούστου στο πλαίσιο του «Φεστιβάλ Άργους 2017» που διοργανώνει ο Δήμος Άργους Μυκηνών και η ΚΕΔΑΜ.
Ο κόσμος που κυριολεκτικά γέμισε ασφυκτικά το Αρχαίο Θέατρο ενθουσιάστηκε ,συγκινήθηκε,τραγούδησε και χειροκρότησε με την ψυχή του τους καλλιτέχνες,που του χάρισαν αξέχαστες στιγμές.

Τη συναυλία παρακολούθησαν ο δήμαρχος Δ. Καμπόσος ,οι βουλευτές Γ.Ανδριανός, Γ.Μανιάτης,ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κ. Μπέγκος,ο πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Π.Διολίτσης,οι Αντιδήμαρχοι Θ.Οικονόμου,Χρ.Πετσέλης,οι δημοτικοί σύμβουλοι Π.Σκούφης,Β.Τζαβέλλας,Αχ.Μπαντανάς,Ηλ. Χατζηγεωργίου,Γ. Σαρρής,ο πρόεδρος του Δ. Δ. Άργους Δ. Καρυάμης,η αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Ελισάβετ Πετροπούλου-Δήμα, η τοπική σύμβουλος Πέγκυ Καχριμάνη,ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κ. Παναγόπουλος,ο πρώην βουλευτής Β. Σωτηρόπουλος. (φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος) ArgolidaPortal.gr

Βίντεο στιγμιότυπα από την συναυλία https://youtu.be/30v9Mzn3BmQ

Βίντεο η Άλκηστη Πρωτοψάλτη και ο δήμαρχος Δ. Καμπόσος https://youtu.be/Lb1TfJgz2VI

Βίντεο ο πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Π.Διολίτσης https://youtu.be/5JsAaeTz7LA

ArgolidaPortal.gr ΑΡΓΟΣ-ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΞΑΡΧΑΚΟΣ-ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ

ArgolidaPortal.gr ΑΡΓΟΣ- Καμπόσος-Πρωτοψάλτη Φεστιβάλ Άργους 2017

ArgolidaPortal.gr ΑΡΓΟΣ- Π. Διολίτσης Φεστιβάλ 2017-Συναυλία Πρωτοψάλτη -Ξαρχάκου