Οι Ιπτάμενοι Αργολίδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης: Συγχαρητήρια και ευχαριστώ

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Οι Ιπτάμενοι Αργολίδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης: Συγχαρητήρια και ευχαριστώ

Αύγουστος 21, 2017 - 00:37

Από το ξεκίνημά του ο Αθλητικός σύλλογος Αργολίδας ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ επιχειρεί να χαράξει το δικό του ξεχωριστό Αθλητικό και όχι μόνο μονοπάτι, στα δρώμενα του τόπου μας. Με σεβασμό, αξιοπρέπεια, γνώσεις και με περίσσεια διάθεση προσφοράς στον τομέα της κολύμβησης θέσαμε υψηλούς στόχους και τους πετύχαμε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Μετά την επιστροφή της αποστολής του Αθλητικού Συλλόγου Αργολίδας Ιπτάμενοι από τη Βουδαπέστη και τη συμμετοχή των κολυμβητών μας στο Budapest 2017 - FINA World Masters Championships νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε σε όλους τους αθλητές μας αλλά και στην προπονήτρια μας Κατερίνα Δημακοπούλου τα θερμά μας συγχαρητήρια για την συμμετοχή τους αλλά και για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους στο παγκόσμιο αυτό πρωτάθλημα κολύμβησης.

Οι κολυμβητές μας συμμετείχαν συνολικά σε 8 αγωνίσματα κολύμβησης και open water. Οι Βαγγέλης Σωτηρόπουλος (3km open water, 50m ελεύθερο), Κώστας Γκιαούρης (3km open water, 50m ελεύθερο) και Λάμπρος Καρούντζος (3km open water, 50m ελεύθερο, 50m πεταλούδα, 50m πρόσθιο) κατάφεραν να συμμετέχουν επάξια σε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου.

Είχαμε την τιμή μαζί με τα ονόματα των αθλητών μας να δούμε να εμφανίζεται άλλες 8 φορές η Ελληνική σημαία στον πίνακα μιας διεθνούς διοργάνωσης (3 φορές στο open water και 5 φορές στα αγωνίσματα της πισίνας) με τη συμμετοχή των κολυμβητών μας, εκπροσωπώντας το κολυμβητικό σωματείο της Αργολίδας Ιπτάμενοι Αργολίδας αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα.

Είναι μεγάλη τιμή για τον σύλλογο μας μέσα σε μόλις 5 χρόνια δράσης να καταφέρνει να εκπροσωπεί τη χώρα μας σε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης. Αυτό οφείλεται κυρίως στις ειδικευμένες κολυμβητικές γνώσεις της προπονήτριας μας Κατερίνας Δημακοπούλου και στην αγάπη της για αυτό που κάνει αλλά και στο μεράκι των κολυμβητών μας Λάμπρου Καρούντζου, Βαγγέλη Σωτηρόπουλου και Κώστα Γκιαούρη καθώς και στην αγάπη τους για το άθλημα της κολύμβησης. Αξίζουν σε όλους θερμά συγχαρητήρια!

Το μέλλον της κολύμβησης στον τόπο μας ανήκει στους Ιπτάμενους και διαφαίνεται λαμπρό. Και αυτό είναι μόνο η αρχή!

Δεν θα καταφέρναμε τίποτα όμως από όλα αυτά αν δεν είχαμε δίπλα μας ανθρώπους που πιστεύουν σε εμάς και μας στηρίζουν σε κάθε μας βήμα. Θα θέλαμε επίσης να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι μας στήριξαν και μας βοήθησαν να φτάσουμε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης στη Βουδαπέστη.

Ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Άργους Μυκηνών και το Δήμαρχο Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσο που έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια μας αυτή και είναι δίπλα μας σε κάθε μας βήμα από την αρχή. Τον ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια του και την υποστήριξη του ώστε τελικά να φτάσουμε εκεί ισάξια με τους υπόλοιπους αθλητές.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Περιφέρεια Αργολίδας και τον Αντιπεριφεριαρχη Αργολίδας Τάσσο Χειβιδόπουλο για την υποστήριξη του και την αρωγή του έτσι ώστε η παρουσία και η εμφάνιση μας εκεί να είναι αντάξια ενός παγκοσμίου πρωταθλήματος και όλων των χωρών του κόσμου.

Ευχαριστούμε θερμά τον πολυχώρο Φουγάρο, το οποίο εμπιστεύεται και προωθεί διαρκώς τον πολιτισμό και τον αθλητισμό στην Αργολίδα για τη σημαντική αρωγή και υποστήριξη του στο σύλλογο μας και στους αθλητές μας.

Ευχαριστούμε επίσης τον ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων και προσωπικά την πρόεδρο του κ. Κωνσταντίνα Αναστασίου – Σμυρναίου, ο οποίος διευκόλυνε τους Ιπτάμενους αθλητές μας παραχωρώντας σε εμάς και τους αθλητές μας μια διαδρομή στο Κολυμβητήριο Ναυπλίου για τις απαιτητικές προπονήσεις την περίοδο πριν τη διοργάνωση.

Τέλος ευχαριστούμε από καρδιάς όλα τα μέλη, τους φίλους, τους αθλητές και τους συγγενείς των Ιπτάμενων που πίστεψαν σε εμάς, μας έστελναν τις ευχές τους και την θετική τους ενέργεια. Μας δώσατε δύναμη μεγάλη.

Σας ευχαριστούμε όλους!