Αναγκαστική αλλαγή χώρου μουσικής συναυλίας Βαγγέλη Τρίγκα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αναγκαστική αλλαγή χώρου μουσικής συναυλίας Βαγγέλη Τρίγκα

Αύγουστος 24, 2017 - 15:01

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Η Συναυλία του Βαγγέλη Τρίγκα θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα και ώρα στο εργοστάσιο του Πελαργού στην Ν. Κίο.

Μια δυσάρεστη έκπληξη επιφύλαξε ο Δήμος Άργους Μυκηνών στην πολλά υποσχόμενη καλλιτεχνική παραγωγή που τελεί υπό την αιγίδα της Π.Ε Αργολίδας «δρόμοι πολιτισμού», που ξεκινάει την Δευτέρα 28 Αυγούστου με την μουσική συναυλία του Βαγγέλη Τρίγκα και τίτλο «Η Μεσόγειος σε τρεις χορδές και τρεις φωνές». Δυσάρεστη, γιατί προγραμμάτισε εκδήλωση στον χώρο της Πλατείας Δημοκρατίας (Λαϊκή Αγορά) την ίδια ακριβώς ημέρα και ώρα με την εναρκτήρια συναυλία των Δρόμων Πολιτισμού Αργολίδας που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο των Στρατώνων Καποδίστρια.

Το πρόγραμμα των Δρόμων Πολιτισμού Αργολίδας ανακοινώθηκε από την Οργανωτική Επιτροπή στις 27 Ιουνίου σε συνέντευξη που δόθηκε στον Πολυχώρο Φουγάρο στο Ναύπλιο.

Η έκπληξη είναι ακόμα μεγαλύτερη αφού ο Δήμος Άργους Μυκηνών συμμετέχει από την αρχή στο εγχείρημα των Δρόμων Πολιτισμού το οποίο  ουσιαστικά αποφασίστηκε στην Συνάντηση των Πολιτιστικών Φορέων της Αργολίδας στις 10 Φεβρουαρίου του 2017 με την συμμετοχή πολύ μεγάλου αριθμού πολιτιστικών φορέων και συλλόγων της Αργολίδας .

Στην Οργανωτική Επιτροπή που συστάθηκε, από την αρχή συμμετέχει και εκπρόσωπος του Δήμου Άργους Μυκηνών, η κ. Ελισάβετ Δήμα  Πετροπούλου, Αντιπρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α.Μ. την οποία θερμά ευχαριστώ για την συνεισφορά της στο δύσκολο εγχείρημα που λέγεται Δρόμοι Πολιτισμού Αργολίδας.

Επίσης στο  πρόγραμμα των Δρόμων Πολιτισμού εκτός από την συμμετοχή μεγάλου αριθμού πολιτιστικών φορέων και συλλόγων με έδρα τον Δήμο Άργους Μυκηνών (17 Ομάδες και Σύλλογοι), συμμετέχουν Δημοτικοί πολιτιστικοί φορείς όπως  η Χορωδία της Ν. Κίου την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου με την παράσταση το Μεγάλο μας Τσίρκο του Ιακ. Καμπανέλη και το Δημοτικό Θέατρο Άργους την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου με τη θεατρική Παράσταση «Ο θάνατός σου η ζωή μου» του Αλ. Σακελάριου.    
Όλα τα παραπάνω μας αναγκάζουν να τροποποιήσουμε το πρόγραμμά μας. Η εναρκτήρια συναυλία του Βαγγέλη Τρίγκα θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα και ώρα στο εργοστάσιο του Πελαργού στην Ν. Κίο, σεβόμενοι τους καλλιτέχνες και το κοινό τους που δεν χρωστούν τίποτα να βρεθούν σε αυτή την δυσχερή θέση να αλληλοσυγκρούονται με τις μουσικές τους.
Καλούμε όλους τους πολίτες του Δήμου Άργους και Ναυπλιέων καθώς και όλους τους Αργολιδείς να έρθουν να παρακολουθήσουν την δωρεάν συναυλία του καταξιωμένου μουσικού Βαγγέλη Τρίγκα και όλοι μαζί να κηρύξουμε την έναρξη των “δρόμων πολιτισμού Αργολίδας” με στόχο να καθιερωθεί ως ο σημαντικότερος θεσμός πολιτισμού στον τόπο μας.

Ημερομηνία: 
Δευτέρα, 28 Αύγουστος, 2017 - 21:00