Εντυπωσιακά έληξε η «Ναυτική Ναυπλιάδα 2017» (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Εντυπωσιακά έληξε η «Ναυτική Ναυπλιάδα 2017» (φωτο&βίντεο)

Αύγουστος 28, 2017 - 00:37

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Εντυπωσιακά έληξαν οι εκδηλώσεις της "Ναυτικής Ναυπλιάδας 2017" με τη «Βαρκαρόλα» που συνοδεύτηκε  από ρίψη στεφάνων,πυροτεχνήματα και παραδοσιακούς χορούς .
Η "Ναυτική Ναυπλιάδα 2017" πραγματοποιήθηκε από την Πέμπτη 24 Αυγούστου έως την Κυριακή 27 Αυγούστου στο λιμάνι του Ναυπλίου και περιελάμβανε αγώνες υδατοσφαίρισης στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου, τετραήμερη έκθεση ζωγραφικής με θέμα «Σαϊτιές από την εμπνευσμένη ναυπλιακή γη και θάλασσα», μουσικές εκδηλώσεις με την Φιλαρμονική του ΔΟΠΠΑΤ, συναυλία με το γυναικείο φωνητικό σύνολο «ΣΥΜΦΩΝΙΑ» και μουσικό δρώμενο από τους «Τραγουδιστάδες τση Ζάκυθος».
Συμμετείχαν :
Η Λιμενική Αρχή Ναυπλίου, ο Ν.Ο. Ναυπλίου ,η Φιλαρμονική του Δήμου ,οι Τραγουδιστάδες τση Ζάκυνθος, το χορευτικό των Φίλων του Π.Λ.Ι. και ο  Ερασιτεχνικός Αλιευτικός Σύλλογος Ναυπλίου,
Παρόντες ο βουλευτής Γιάννης Ανδριανός ,ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος,η θεματική αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ελένη Παναγιωτοπούλου,ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Γαβρήλος,ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος,η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Κωνσταντίνα Αναστασίου-Σμυρναίου,ο Λιμενάρχης Σπύρος Μαρίνος ,εκπρόσωποι συλλόγων, δημοτικοί σύμβουλοι και πολύς κόσμος.
Την  "Ναυτική Ναυπλιάδα" διοργάνωσαν στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων ο Δήμος Ναυπλιέων, ο σύλλογος «ο Παλαμήδης», ο Σύλλογος απανταχού Ναυπλιωτών «ο Ναύπλιος», ο ΔΟΠΠΑΤ και η Λιμενική αρχή Ναυπλίου.(φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)  www.argolidaportal.gr

Βίντεο στιγμιότυπα από την «Βαρκαρόλα» https://youtu.be/KEYI5CrXm38

Βίντεο ομιλία του αντιπεριφερειάρχη Τ. Χειβιδόπουλου https://youtu.be/phI98Fd_Ry8

 

ArgolidaPortal.gr Ναύπλιο-Ναυτική Ναυπλιάδα 2017- Βαρκαρόλα

ArgolidaPortal.gr Ναύπλιο-Χειβιδόπουλος Ναυτική Ναυπλιάδα 2017 -Βαρκαρόλα