Μάγεψε ο Βαγγέλης Τρίγκας στους "Δρόμους Πολιτισμού Αργολίδας" (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Μάγεψε ο Βαγγέλης Τρίγκας στους "Δρόμους Πολιτισμού Αργολίδας" (φωτο&βίντεο)

Αύγουστος 29, 2017 - 09:17

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ο Βαγγέλης Τρίγκας ο μεγάλος δεξιοτέχνης του μπουζουκιού και το μουσικό του σύνολο άνοιξαν μελωδικά τους "Δρόμους Πολιτισμού Αργολίδας", ενθουσίασαν και καταχειροκροτήθηκαν.
Η συναυλία δόθηκε στο εργοστάσιο Πελαργός στη Νέα Κίο τη Δευτέρα 28 Αυγούστου και ο κόσμος που την παρακολούθησε ήταν ανέλπιστα πολύς.
Ο Βαγγέλης Τρίγκας μαζί με τη Μαργαρίτα Καραμολέγκου,τον Αλέξανδρο Κασαρτζή ,το Θόδωρο Μπρουτζάκη,το Γιώργο Διδάχο,το Λάμπρο Κουκουβή  και το Γιάννη Πλαγιανάκο  παρουσίασαν μία ανθολογία τραγουδιών που αναδεικνύουν την πολυχρωμία των χαρακτηριστικών ήχων της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου. Ο ιδιαίτερος ήχος της ορχήστρας, με σολιστικό όργανο το μπουζούκι, οι εναλλαγές των τριών φωνών, καθώς και οι ενορχηστρωτικές παρεμβάσεις, εντυπωσίασαν και ξεσήκωσαν το κοινό που τραγούδησε μαζί τους και τους χάρισε το θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα του.
Την έναρξη του πολιτιστικού φεστιβάλ «Δρόμοι πολιτισμού Αργολίδας» που διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας έκανε ο αντιπεριφερειάρχης Τάσσος Χειβιδόπουλος. Χαιρετισμό απηύθυναν οι θεματικές αντιπεριφερειάρχες Ελένη Παναγιωτοπούλου και Ντίνα Νικολάκου και o περιφερειακός σύμβουλος Φάνης Στεφανόπουλος, ενώ την συναυλία παρακολούθησαν και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Βασίλης Σιδέρης και Γιώργος Σαρρής.(φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος) argolidaportal.gr

Βίντεο στιγμιότυπα από την συναυλία https://youtu.be/kjLE72UehIc

Βίντεο ομιλία αντιπεριφερειάρχη Τ. Χειβιδόπουλου https://youtu.be/soVsGoLrmy4

Βίντεο ομιλία θεματική αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ελ. Παναγιωτοπούλου https://youtu.be/vWtnbpD0F2g

 

ArgolidaPortal.gr Μάγεψε ο Βαγγέλης Τρίγκας στους "Δρόμους Πολιτισμού Αργολίδας"