Καμπόσος:Θα καταθέσουμε ασφαλιστικά μέτρα για να μην κλείσει το σχολείο των Μύλων

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Καμπόσος:Θα καταθέσουμε ασφαλιστικά μέτρα για να μην κλείσει το σχολείο των Μύλων

Σεπτέμβριος 05, 2017 - 20:04

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, μετά την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας να κλείσει το δημοτικό σχολείο Μύλων και οι μαθητές να μεταφερθούν στο δημοτικό σχολείο Κιβερίου.Παρακολουθήστε στο βίντεο τι είπε ο δήμαρχος  https://youtu.be/4zh2R877O6U

 Η ανακοίνωση του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Μύλων:
Λαϊκή συνέλευση των κάτοικων του χωριού Μύλοι έγινε σήμερα 4/9/2017 μετά την απόφαση του υπουργείου παιδείας να αναστείλει την λειτουργία του δημοτικού σχολείου και την μεταφορά του στο Κιβερι!
Παρόντες από το δήμο Άργους οι κ Σκούφης και Δαμασκηνού οι όποιοι εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράσταση του δήμου.
Είχε προηγηθεί την 04/9/2017 η συνάντηση με τον διευθυντή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Αργολίδας κ Σιδερη Δημήτρη παρόντος του αντιδημάρχου κ Κρίγκου Δημήτρη του πρόεδρου της Τ.Κ Μύλων κ Κορομιχη Παναγιώτη και εκπροσώπων των γονέων.
Μετά την εξέταση όλων τον δεδομένων αποφασίστηκε από τους γονείς η μη μεταφορά των παιδιών στο Κιβερι την Δεύτερα 11/9/2017 και ως ότου αποφασιστεί η αναστολή της απόφασης της διακοπής λειτουργίας.
Η παράσταση διαμαρτυρίας στον περιφερειακό σύμβουλο πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ Πετρόπουλο στην Τρίπολη την Τρίτη 5/9/2017 με εκπρόσωπο του δήμου Άργους τον αντιδήμαρχο κ Κρίγκο Δημήτρη.
Η παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο παιδείας την Τετάρτη 5/9/2017.
Το συμβολικό κλείσιμο της εθνικής οδού Άργους Τρίπολης την δεύτερα 11/9/2017 και ως ότου αποφασιστεί η αναστολή της απόφασης της διακοπής λειτουργιάς.
Η συμβολική κατάληψη των αντλιοστασίων της Λέρνης Κιβερι την δεύτερα 11/9/2017 και ως ότου αποφασιστεί η αναστολή της απόφασης της διακοπής λειτουργιάς.
Την αναστολή της απόφασης διακοπής λειτουργίας έχει ζητήσει από το υπουργείο παιδείας ο δήμος Άργους Μυκηνών.
Ο πρόεδρος της τκ Μύλων Κορομίχης Παναγιώτης
Η πρόεδρος του συλλόγου γονέων Καρατζά Μαρίκα

 

ArgolidaPortal.gr Άργος-Καμπόσος για το κλείσιμο του δημοτικού σχολείου Μύλων