Αποκλεισμός της εθνικής Άργους-Τρίπολης από γονείς και μαθητές του δημοτικού σχολειού Μύλων (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αποκλεισμός της εθνικής Άργους-Τρίπολης από γονείς και μαθητές του δημοτικού σχολειού Μύλων (φωτο&βίντεο)

Σεπτέμβριος 07, 2017 - 17:42

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Δήμος,γονείς και παιδιά, μετά την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας να κλείσει το δημοτικό σχολείο Μύλων και οι μαθητές να μεταφερθούν στο δημοτικό σχολείο Κιβερίου, ξεκίνησαν δυναμικές κινητοποιήσεις με αρχή τον συμβολικό αποκλεισμό της εθνικής οδού Άργους Τρίπολης. Μαζί τους και ο αντιδήμαρχος Δ. Κρίγγος που εξέφρασε την συμπαράσταση του δήμου.
Η ανακοίνωση του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Μύλων:
Λαϊκή συνέλευση των κάτοικων του χωριού Μύλοι έγινε σήμερα 4/9/2017 μετά την απόφαση του υπουργείου παιδείας να αναστείλει την λειτουργία του δημοτικού σχολείου και την μεταφορά του στο Κιβερι!
Παρόντες από το δήμο Άργους οι κ Σκούφης και Δαμασκηνού οι όποιοι εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράσταση του δήμου.
Είχε προηγηθεί την 04/9/2017 η συνάντηση με τον διευθυντή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Αργολίδας κ Σιδερη Δημήτρη παρόντος του αντιδημάρχου κ Κρίγκου Δημήτρη του πρόεδρου της Τ.Κ Μύλων κ Κορομιχη Παναγιώτη και εκπροσώπων των γονέων.
Μετά την εξέταση όλων τον δεδομένων αποφασίστηκε από τους γονείς η μη μεταφορά των παιδιών στο Κιβερι την Δεύτερα 11/9/2017 και ως ότου αποφασιστεί η αναστολή της απόφασης της διακοπής λειτουργίας.
Η παράσταση διαμαρτυρίας στον περιφερειακό σύμβουλο πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ Πετρόπουλο στην Τρίπολη την Τρίτη 5/9/2017 με εκπρόσωπο του δήμου Άργους τον αντιδήμαρχο κ Κρίγκο Δημήτρη.
Η παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο παιδείας την Τετάρτη 5/9/2017.
Το συμβολικό κλείσιμο της εθνικής οδού Άργους Τρίπολης την δεύτερα 11/9/2017 και ως ότου αποφασιστεί η αναστολή της απόφασης της διακοπής λειτουργιάς.
Η συμβολική κατάληψη των αντλιοστασίων της Λέρνης Κιβερι την δεύτερα 11/9/2017 και ως ότου αποφασιστεί η αναστολή της απόφασης της διακοπής λειτουργιάς.
Την αναστολή της απόφασης διακοπής λειτουργίας έχει ζητήσει από το υπουργείο παιδείας ο δήμος Άργους Μυκηνών.
Ο πρόεδρος της τκ Μύλων Κορομίχης Παναγιώτης
Η πρόεδρος του συλλόγου γονέων Καρατζά Μαρίκα''
Βίντεο https://youtu.be/DRDyzHNrYiY

ArgolidaPortal.gr Μύλοι Αργολίδας-Διαμαρτυρία μαθητών για να μην κλείσει το δημοτικό σχολείο