Ο Δήμος Ναυπλιέων συμμετέχει στην Πελοπόννησος Expo

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Δήμος Ναυπλιέων συμμετέχει στην Πελοπόννησος Expo

Σεπτέμβριος 29, 2017 - 07:25

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ο Δήμος Ναυπλιέων συμμετέχει στην Πελοπόννησος Expo με ένα περίπτερο που φιλοδοξεί αυτές τις πέντε ημέρες λειτουργίας της να γίνει χώρος προβολής όλων των επαγγελμάτων, του Τουρισμού, της Εστίασης, των εμπόρων αλλά και των ανθρώπων των πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου μας.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος και οι συνεργάτες του βρίσκονται πάντα δίπλα στους επαγγελματίες του Δήμου Ναυπλιέων προκειμένου να δημιουργούνται από πλευράς Δήμου οι καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για την προβολή και απορρόφηση του Προϊόντος τους.

Παράλληλα μέσα από το φωτογραφικό υλικό του περιπτέρου ο Δήμος Ναυπλιέων δίνει το στίγμα του δημοτικού έργου  που επιτελείται αλλά και του εξαιρετικού τουριστικού προϊόντος που διαθέτει.

Το Ναύπλιο "τρέλανε" τα εγκαίνια της expo 2017

 Η παρουσία του Δήμου Ναυπλιέων στην Expo 2017 απαραίτητη μιας και η πρωτεύουσα του Νομού δεν θα μπορούσε να λείπει από την γιορτή της επιχειρηματικότητας.

Αν και η Έκθεση δεν έχει τουριστικά την ίδια στόχευση με την στρατηγική προώθηση του τουριστικού προϊόντος που ο Δήμος Ναυπλιέων έχει σχεδιάσει (Helexpo τιμώμενος Δήμος , επαφές αντιπροσωπειών στο εξωτερικό, μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις κλπ) το Ναύπλιο κατάφερε να "τρελάνει" τα εγκαίνια!

Γνωρίζοντας καλύτερα από τον καθένα την έννοια της φιλοξενίας αλλά και με σεβασμό προς τους επισκέπτες και τους εκθέτες προσέφερε ανοικτό μπουφέ προς όλους τους παρευρισκόμενους κάτι που δημιούργησε το αδιαχώρητο στο περίπτερο για ώρες αφήνοντας σε άλλους χρόνο να "σκεφτούν" και να καταλάβουν ότι ο άνθρωπος είναι πάντα στο επίκεντρο για το Δήμο Ναυπλιέων.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ