«Κύριε Δήμαρχε ψάξε στον περίγυρό σου να βρεις τα συμφέροντα και τις απευθείας αναθέσεις»

Time to read
less than
1 minute
Read so far

«Κύριε Δήμαρχε ψάξε στον περίγυρό σου να βρεις τα συμφέροντα και τις απευθείας αναθέσεις»

Σεπτέμβριος 29, 2017 - 08:11

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Τάσος Λάμπρου Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ: «Κύριε Δήμαρχε ψάξε στον περίγυρό σου να βρεις τα συμφέροντα και τις απευθείας αναθέσεις και πρόσεξε να μην χαθεί ένα ακόμα έργο επί Δημαρχίας σου»
Αγαπητοί συνδημότισσες και συνδημότες,
Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Σφυρής, προϊστάμενος του Δήμου Ερμιονίδας, που είναι Κύριος του έργου της κατασκευής του Τουριστικού Καταφυγίου στο Πορτοχέλι, προσπαθεί με ψευδείς αναρτήσεις στο facebook να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του, μεταφέροντας εσκεμμένα τα υπάρχοντα συμφέροντα και τις ευθύνες αλλού.
Βλέπε την ανάρτησή του στο facebook:
Σας δημοσιεύω αποσπάσματα της απόφασης επιβολής προστίμου από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στην εταιρεία ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ Α.Ε., υπογραμμίζοντας με κόκκινες γραμμές τους λόγους για τους οποίους επιβλήθηκε το πρόστιμο.
Και προκαλώ τον κ. Σφυρή να ψάξει στον περίγυρό του να βρει τα συμφέροντα, τις υπεργολαβίες και τις απευθείας αναθέσεις και όχι στον Λάμπρου και στον Τόκα.
Οι Δημότες μας έχουν και γνώση και κρίση για να καταλάβουν ποιοι …….. τυχόν εμπλέκονται σε αυτά τα συμφέροντα και σε αυτές τις αναθέσεις.
Η απόφαση επιβολής προστίμου:
Εμείς δεν είμαστε ούτε αρχιτέκτονες ούτε μηχανικοί, ούτε προϊστάμενοι του Δήμου Ερμιονίδας για να γνωρίζουμε εάν το «βουνίσιο κοκκινόχωμα» είναι κατάλληλο για να πέφτει σε μαρίνες και σε τουριστικά καταφύγια.
Εμείς θέλαμε και θέλουμε την άμεση ολοκλήρωση του έργου του Τουριστικού Καταφυγίου Πορτοχελίου, σύμφωνα με τους περιβαλλοντικούς όρους της μελέτες όπως αυτοί εγκρίθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο και από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Τάσος Λάμπρου
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ