3ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Artemisio Trail Run στην Καρυά Αργολίδας (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

3ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Artemisio Trail Run στην Καρυά Αργολίδας (φωτο&βίντεο)

Οκτώβριος 02, 2017 - 12:13

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Με επιτυχία και πολλές συμμετοχές ολοκληρώθηκε ο 3ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Αρτεμισίου Όρους "Artemisio Trail Run"στην Καρυά Αργολίδας, την Κυριακή1 Οκτωβρίου 2017.
Ο καιρός βοήθησε αθλητές και περιπατητές  να απόλαυσουν τον αγώνα, και  να γνώρισαν   το πλατανόδασος, τα ιστορικά μονοπάτια, τα ξωκλήσια, και τις πηγές του Αρτεμισίου.
Μετά τον αγώνα μέλη του συλλόγου Ελληνική Παράδοση χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς και ακολούθησαν οι απονομές μεταλλίων που έγιναν από τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τάσσο Χειβιδόπουλο, τη θεματική αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Ελένη Παναγιωτοπούλου,τον περιφερειακό σύμβουλο και πρόεδρο της ΕΠΣΑ Βασίλη Σιδέρη.
Διοργανωτές ήταν Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας,οι Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδας (Μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού-Μαζικού Αθλητισμού-Υπεραποστάσεων Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α-Υ.) και η Βουνοπαρέα Αργολίδας.
Ο αγώνας  υποστηρίχτηκε υγειονομικά από τον Ερυθρό Σταυρό (τοπικό τμήμα Άργους), την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ναυπλίου. Σημαντική υποστήριξη στον αγώνα παρείχαν Α.Ο Ηρακλής Καρυάς, οι Εντουράδες Άργους, το 1ο Σώμα Προσκόπων Άργους ,οι Εργαζόμενοι Τεχνικού Τμήματος Ο.Τ.Ε. Άργους.(φωτογραφίες eurokinissi-Β.Παπαδόπουλος)

ArgolidaPortal.gr Καρυά Αργολίδας-3ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Artemisio Trail Run 2017