Ομιλία του υποψήφιου για την ηγεσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Νίκου Ανδρουλάκη στο Άργος (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ομιλία του υποψήφιου για την ηγεσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Νίκου Ανδρουλάκη στο Άργος (φωτο&βίντεο)

Οκτώβριος 02, 2017 - 22:12

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος για την ηγεσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Νίκος Ανδρουλάκης σε ομιλία που πραγματοποίησε στο Εργατικό Κέντρο Άργους την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, δεσμεύτηκε για μια ριζοσπαστική ανανέωση της παράταξης, ενότητα μετά τις εκλογές αλλά και δημιουργία ενός κόμματος – θεσμού.
 «Ένα κόμμα που θα λειτουργεί με διαφάνεια στη λήψη αποφάσεων αλλά και στα οικονομικά του, το οποίο θα "σκοτώσει" τις δύο γάγγραινες που οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία: Τη δημαγωγία και το πελατειακό κράτος».
Αναφερόμενος στις μεγάλες ανατροπές που πρέπει να γίνουν στην παράταξη αλλά και το σύνολο του πολιτικού συστήματος ο κ. Ανδρουλάκης υπογράμμισε την ανάγκη μιας ριζοσπαστικής ανανέωσης:
«Ο κόσμος έχει κουραστεί να βλέπει τα ίδια πρόσωπα τριάντα και σαράντα χρόνια. Είναι σημαντικό να ανανεωθεί η παράταξή μας. Προτεραιότητα της κεντροαριστεράς δεν είναι μόνο να υπάρχει μια κυβέρνηση, μια σταθερότητα. Προτεραιότητα είναι αυτή η σταθερότητα να μην είναι στασιμότητα και να δίνει προοπτική ώστε να σταματήσει να λέει ο λαός ότι όλοι το ίδιο είναι. Κορυφαία μας προτεραιότητα είναι η ηθικοποίηση του πολιτικού συστήματος. Εάν εκλεγώ για μένα είναι μια δέσμευση απέναντι στον ελληνικό λαό».
Σε ό,τι αφορά το μέλλον της παράταξης τόνισε ότι εάν ο ίδιος εκλεγεί, μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2018 θα γίνει ιδρυτικό συνέδριο για την εκλογή, με καθολική ψηφοφορία ενός ενιαίου οργάνου που θα λαμβάνει τις αποφάσεις. Ζήτησε, ωστόσο, τη διεξαγωγή debate με όλους τους συνυποψήφιους του.
«Εάν δεν εκτεθούμε και εάν δεν δεσμευτούμε, δεν κάνουμε τίποτα. Πρέπει να υπάρχουν δεσμεύσεις απέναντι στον ελληνικό λαό. Τι θα κάνει ο καθένας στην παράταξη και τι θα προτείνει για τη χώρα. Κι αυτά να είναι σε πλήρη διάθεση του λαού να τα αξιολογήσει. Κανείς δεν πρέπει να δοξαστεί κρυπτόμενος».(φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Βίντεο από την συγκέντρωση https://youtu.be/mRY8-eG6XIM
Βίντεο δήλωση του Ν. Ανδρουλάκη https://youtu.be/pRJcn-MRTq0

ArgolidaPortal.gr ΑΡΓΟΣ-Ομιλία Νίκος Ανδρουλάκης υποψήφιος Δημοκρατική Παράταξη

ArgolidaPortal.gr Άργος-Δήλωση Νίκος Ανδρουλάκης υποψήφιος για την Δημοκρατική Συμπαράταξη