Καμίνης από Άργος:Η χώρα χρεοκόπησε τη περίοδο 2004-2009 και έχει αποσιωπηθεί (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Καμίνης από Άργος:Η χώρα χρεοκόπησε τη περίοδο 2004-2009 και έχει αποσιωπηθεί (φωτο&βίντεο)

Οκτώβριος 04, 2017 - 00:43

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

«Υπήρξαν υπουργοί που μπήκαν φυλακή,υπάρχουν και άλλοι που δεν μπήκαν και θα'πρεπε να έχουν μπεί...»

Στο Άργος βρέθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, Γιώργος Καμίνης στο πλαίσιο περιοδειών που πραγματοποιεί ενόψει των εκλογών που θα αναδείξουν τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
Ο κ. Καμίνης συναντήθηκε με φίλους και μέλη της συμπαράταξης σε καφετέρια στο κέντρο της πόλης. Μιλώντας για τις εκλογές  είπε πως  ο κόσμος έχει μία μεγάλη προσμονή , να δει την παράταξη να φτάσει τα μεγάλα ιστορικά της μεγέθη.
Η παράταξη  καλείται να αλλάξει το πολιτικό σύστημα της χώρας, το οποίο έχει φτάσει σε αδιέξοδο.
Ο κόσμος ανταποκρίνεται, ελπίζει, και αυτή την ελπίδα δεν πρέπει να την διαψεύσουμε, έτσι δεν πρέπει να κοιτάξουμε μόνο το αύριο, αλλά το μεθαύριο.
Και τόνισε :
"Ευχαριστώ όλους όσοι είναι εδώ και με στηρίζουν αλλά και όσους είναι εδώ και δεν έχουν αποφασίσει ποιόν υποψήφιο θα επιλέξουν. Την επόμενη μέρα θα είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι.Αυτοί που στη πραγματικότητα χρεοκόπησαν τη χώρα χαίρουν ασυλία από τον Σύριζα,η χώρα χρεοκόπησε τη περίοδο 2004-2009 και έχει αποσιωπηθεί...σε λίγο θα τους δούμε και Πρόεδρο της Δημοκρατίας... Εγώ θα είμαι εδώ πάση θυσία, ώστε να μεγαλώσουμε όλοι μαζί την παράταξη και να αλλάξουμε τη χώρα. Εμείς υπερασπιστήκαμε τη δημοκρατία, τον κοινοβουλευτισμό, τα δικαιώματα, το κράτος δικαίου. Εμείς είμαστε η παράταξη των μεγάλων αλλαγών. Γι αυτό σας ενθαρρύνω να πάτε όλοι να ψηφίσετε και να γίνετε οι συνιδρυτές της νέας μεγάλης προοδευτικής παράταξης. Για να επιστρέψει η πολιτική με το Π κεφαλαίο. " (φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Βίντεο https://youtu.be/IAnZ16dVWAo

ArgolidaPortal.gr Καμίνης από Άργος: Η χώρα χρεοκόπησε τη περίοδο 2004-2009 και έχει αποσιωπηθεί