Το Argolida Portal παίζει στοίχημα!

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Το Argolida Portal παίζει στοίχημα!

Ιανουάριος 31, 2012 - 19:09

Ο Κόμης Δράκουλας προτείνει για τους φίλους του στοιχήματος
Πολύ καλά πήγαμε την Κυριακή σε αντίθεση με το Σάββατο που πήγαμε χάλια.
3 στα 4 την Κυριακή ήταν καλά για εμάς. Συνήθως μεσοβδόμαδα δεν παίζω, αντικρίζοντας όμως το νέο κουπόνι δεν αντιστάθηκα. 3 προτάσεις για όλο το τριήμερο.

132: 2 (1,65)

Εβερτον – Μαντσεστερ Σιτυ: Ματς πρωταθλήματος για της δυο ομάδες. Με πολλές απουσίες η Εβερτον διαλέγω με ρίσκο το διπλό. Σε καλή κατάσταση η «Σιτυ» που θέλει το διπλό για να παραμείνει στην κορυφή. Απόντες για την Εβερτον Γιαγκελκα,Ντεστεν,Οσμαν,

Κολεμαν,Ροντγουελ. Για την «Σιτυ» ο Μπαλοτελι και οι δυο Τουρε.

152 G/G (1,55)

Λατσιο – Μιλαν: Ντέρμπι στην Ιταλία για την 21η αγωνιστική. Δεν θα επιλέξω σημείο θα πάω στο G/G καθώς βλέπω να σκοράρουν και οι δυο ομάδες. Η παράδοση είναι υπέρ της Μιλαν καθώς έχει να χάσει στο «Ολυμπικο» από το ’98!!!Με ρίσκο το διπλό. Εκτος οι Μαουρι,Κανα και Μπροκι ενώ έφυγε ο Σισε για Κ.Π.Ρ. Για την Μιλαν Τιαγκο Σιλβα,Μποατενγκ,Πατο,Κασανο,Φλαμινι,Γιεπες,Ακουιλανι,Γκατουζο,Μερκελ.

163 G/G (1,50)

Βαλένθια – Μπαρτσελονα: Ντέρμπι κυπέλου την Πέμπτη το βράδυ. Ούτε εδώ θα επιλέξω σημείο καθώς θεωρώ και της δυο ομάδες υψηλού επιπέδου, οπότε στην βραδιά της η καθεμία μπορεί να κάνει την ζημιά. Πιστεύω ότι θα σκοράρουν και οι δυο ομάδες. Περειρα,Μαντουρο,Καναλες και Παμπλο θα απουσιάζουν για την Βαλένθια. Ινιεστα,Κειτα,Αφελαι,Πεδρο και Βιγια για την «Μπαρτσα».

Σύνολο Συντελεστών: 4,7

Καλή επιτυχία.