Με το μυαλό στον Ατρόμητο ο Αστέρας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Με το μυαλό στον Ατρόμητο ο Αστέρας

Οκτώβριος 11, 2017 - 09:25

φωτογραφία eurokinissi

Από arcadiaportal.gr

Αστέρας Τρίπολης προετοιμάζεται για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League και τον Κυριακάτικο αγώνα που ακολουθεί με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 7η αγωνιστική.

Η αρκαδική ομάδα με ανεβασμένη την ψυχολογία μετά την σπουδαία νίκη της επί της ΑΕΚ και με την αυτοπεποίθηση στα ύψη θέλει να συνεχίσει το σερί των θετικών αποτελεσμάτων και στην δύσκολη έδρα του Περιστερίου σε μια αναμέτρηση που παραδοσιακά έχει το δικό της ενδιαφέρον.

Ο Σάββας Παντελίδης και οι ποδοσφαιριστές του είχαν την δυνατότητα να πάρουν ανάσες από την διακοπή του πρωταθλήματος και παράλληλα να δουλέψουν με στόχο την περαιτέρω βελτίωση της ομάδας ενόψει της συνέχειας σε Super League και κύπελλο Ελλάδος.

Πλέον οι κιτρινομπλέ βρίσκονται σε ρυθμούς Ατρόμητου με την προετοιμασία να έχει ξεκινήσει και τον Αστέρα Τρίπολης να σχεδιάζει τα πλάνα του με απόλυτη συγκέντρωση στον αγώνα που ακολουθεί με τους Περιστεριώτες.

τέλος σε ότι έχει να κάνει με το ιατρικό δελτίο πολύ δύσκολα θα προλάβουν να είναι έτοιμοι οι Ματίας Ιγκλέσιας και Σταύρος Τσουκαλάς αντίθετα με τον Ιγκόρ Σίλβα που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.