Πολιορκούν το στρατόπεδο της Κορίνθου (photos)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Πολιορκούν το στρατόπεδο της Κορίνθου (photos)

Αύγουστος 24, 2012 - 22:25

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

φωτογραφίες Βασίλης Παπαδόπουλος (EUROKINISSI)

- Συγκέντρωση απο κατοίκους, ισχυρή παρουσία απο ΜΑΤ, πλειάδα ΜΜΕ καλύπτουν το γεγονός και ο  βουλευτής της ΝΔ Κώστας Κόλλιας που δέχτηκε χτυπήματα από συγκεντρωμένους.

Δεκάδες Κορίνθιοι βρίσκονται αυτήν την ώρα έξω από το στρατόπεδο της Κορίνθου ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση του δήμου για διαμαρτυρία έξω από τη μονάδα. Στο σημείο βρίσκονται ο δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός, δημοτικοί σύμβουλοι, αντιδήμαρχοι, ο αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Απόστολος Παπαφωτίου , ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Γιώργος Δέδες,ο βουλευτής Κορινθίας της ΝΔ Κώστας Κόλλιας,ο τοπικός βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ευστάθιος Μπούκουρας καθώς και βουλευτές του ίδιου κόμματος από άλλους νομούς.

Ισχυρότατη αστυνομική δύναμη βρίσκεται μπροστά στην πύλη του στρατοπέδου από την οποίαν εξέρχονται πούλμαν με φαντάρους που μεταφέρονται στη σχολή μηχανικού στο Λουτράκι. Η κυκλοφορία των οχημάτων διεκόπη πριν από λίγη ώρα και γίνεται εκτροπή στους γύρω δρόμους. Ισχυρότατη είναι η παρουσία της αστυνομίας και στις άλλες  πύλες του στρατοπέδου, στην πίσω του πλευρά .

Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί

Με το τραγούδι ¨Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί" ο αντιδήμαρχος Γιώργος Φαρμάκης γυρνούσε στην πόλη της Κορίνθου και με ντουντούκες καλούσε τους Κορίνθιους στην συγκέντρωση του στρατοπέδου, Το ίδιο τραγούδι ακούγεται, μεταξύ άλλων, και στον χώρο της συγκέντρωσης.
Αντιδήμαρχε μου κακή η επιλογή! Ο συναγερμός πρέπει να χτυπά πριν να μπουν στην πόλη οι οχτροί και όχι έπειτα....
 

Η Κόρινθος σε ζωντανή σύνδεση

 Έξω από το στρατόπεδο της πόλης έχουν στρατοπεδεύσει στην κυριολεξία ΜΜΕ εξ Αθηνών τα οποία μεταφέρουν το κλίμα που επικρατεί στο πανελλήνιο και όχι μόνο! Κάμερες, δημοσιογράφοι, φωτορεπόρτερ,ηχολήπτες, εκεί και τα βαν για τις δορυφορικές συνδέσεις έτσι γιατί το live θέαμα είναι πάντα καλύτερο! Στους παρατεταγμένους αθηναίους και τα τοπικά μέσα. Οι συνάδελφοι που προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους όσο καλύτερα μπορούν καλύπτοντας το γεγονός, άσχετα αν θεωρούν ή όχι πως όλα τούτα ουσιαστικά γίνονται επι ματαίω...
Αγώνας για την καλύτερη λήψη, το καλύτερο πλάνο, το καλύτερο κλίκ. Εκεί και η προσπάθεια για τις καλές συνεντεύξεις, το καλό υλικό υπό των ήχο του "μπήκαν στην πόλη οι οχτροί". οι άντρες των ΜΑΤ έχουν μετατραπεί σε μοντέλα που ποζάρουν θέλουν δεν θέλουν σε ένα σκηνικό παραλόγου και τηλεθέασης. Διότι ελάχιστοι πρεπει να πιστεύουν πως οι ειλημένη ετούτη απόφαση μπορεί να αλλάξει και οι μετανάστες να φύγουν. Εκείνοι που παίρνουν την άγουσα είναι οι φαντάροι και οι πολιτικοί του νομού μας ; ένα σοβαρό άδειασμα αφού αποδείχτηκε πως κεντρικά δεν τους υπολογίζει ουδείς! περισσότερα ρεπορτάζ  www.korinthiaportal.gr