Τάσος Λάμπρου:Τα νέα ραβασάκια με τα νέα χαράτσια και ο εντολέας Δήμαρχος Σφυρίζει κλέφτικα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Τάσος Λάμπρου:Τα νέα ραβασάκια με τα νέα χαράτσια και ο εντολέας Δήμαρχος Σφυρίζει κλέφτικα

Οκτώβριος 25, 2017 - 15:09

Αγαπητοί συνδημότισσες και συνδημότες,

Μετά τα παράνομα χαράτσια και την επιβολή του παράνομου 80% στους καθυστερημένους λογαριασμούς ύδρευσης στην Δημοτική Ενότητα Ερμιόνης και μετά τα χαράτσια από τις φωτογραφίες του «αέρα» σε ιδιοκτησίες, σε στάβλους, σε μαντριά, σε αποθήκες με τα πλαστά επιπλέον τετραγωνικά που επιβληθήκαν με εντολή του Δημάρχου Ερμιονίδας Δημήτρη Σφυρή,

σήμερα ο Δήμαρχος, για να καλύψει την κακοδιαχείριση του Δήμου Ερμιονίδας και να μαζέψει αγωνιωδώς ευρώ από τις τσέπες των Δημοτών, ανακάλυψε νέα χαράτσια, χρέη δεκαετίας και εικοσαετίας.

Στέλνονται με εντολή του, ραβασάκια ακόμα και σε ανθρώπους που έχουν αποβιώσει εδώ και πολλά χρόνια αγνοώντας πλήρως το Δημοτολόγιο και αγνοώντας ότι πολλά από αυτά τα «κατά Σφυρήν» νόμιμα χρέη έχουν παραγραφεί εδώ και πολλά χρόνια.

Το περίεργο είναι ότι στα χαράτσια και στα ραβασάκια αυτά δεν φαίνεται πουθενά η υπογραφή του εντολέα, δηλαδή του προϊσταμένου του Δήμου Ερμιονίδας και υπεύθυνου κατά Νόμο, Δημάρχου Δημήτρη Σφυρή.

Με αποτέλεσμα οι διαμαρτυρόμενοι Δημότες να απευθύνονται εξαγριωμένοι στον υπάλληλο που έχει υπογράψει τα ραβασάκια, δίχως να αναγράφεται έστω η εντολή ή η υπογραφή Δημάρχου και να διαμαρτύρονται στους Δημοτικούς Συμβούλους γι’ αυτά τα υπέρογκα ποσά.

Και ο Δήμαρχος Δημήτρης Σφυρής, ο εντολέας αυτών των χαρατσιών, να κρύβεται και να Σφυρίζει κλέφτικα, δήθεν αδιάφορος.

Δηλαδή για άλλη μια φορά εφαρμόζει πιστά την αρχή του, ότι φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από αυτόν.

Κύριε Δήμαρχε Δημήτρη Σφυρή, πάψε να κρύβεσαι, ανέλαβε τις ευθύνες σου, προστάτεψε τους υπαλλήλους σου, δείξε κοινωνική ευαισθησία στην σημερινή δύσκολή οικονομική και κοινωνική συγκυρία, μην χρεώνεις την δική σου κακοδιαχείριση στους Δημότες της Ερμιονίδας.

Επιτέλους βγες μπροστά, πάρε πρωτοβουλίες και άσε στην άκρη αυτά τα κλέφτικα Σφυρίγματα που ξέρεις.

Για τη Δημοτική Παράταξη

«Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας»

Ο επικεφαλής

Τάσος Γ. Λάμπρου

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας