Πού θα «χτυπήσουν» ισχυρές καταιγίδες τις επόμενες ώρες

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Πού θα «χτυπήσουν» ισχυρές καταιγίδες τις επόμενες ώρες

Νοέμβριος 01, 2017 - 09:06

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Συννεφιασμένος αναμένεται σήμερα Τετάρτη (01/11/2017) ο καιρός σε όλη τη χώρα. Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα νησιά του Ιονίου (πλην Κέρκυρας) και τη δυτική Πελοπόννησο, όπου πιθανώς πρόσκαιρα θα είναι ισχυρές. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα στα βόρεια. Οι άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στο βόρειο Ιόνιο από βόρειες διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών. Οι άνεμοι βόρειοι, βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στη δυτική Κρήτη. Οι άνεμοι βόρειοι, βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Λίγες νεφώσεις, οι οποίες στα νότια θα είναι παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.