Ομιλία Άδωνι Γεωργιάδη με είσοδο 10 ευρώ στη Μεσσηνία

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ομιλία Άδωνι Γεωργιάδη με είσοδο 10 ευρώ στη Μεσσηνία

Νοέμβριος 03, 2017 - 12:58

Είναι αλήθεια ότι μετά τα απανωτά δάνεια που έπαιρνε και δεν ξέρει πώς να τα εξοφλήσει, το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας εφαρμόζει το δόγμα «μην περιμένεις να κάνει κάτι η ΝΔ για σένα, κάνε εσύ κάτι για τη ΝΔ».

Εν προκειμένω, πλήρωσε.

Για να επιβιώσει, λοιπόν, η ΝΟΔΕ Μεσσηνίας, η οποία διοργανώνει μια πολιτική ομιλία, πρέπει, όσοι ενδιαφέρονται να πάνε στην κομματική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σε ξενοδοχείο της περιοχής, να καταβάλουν είσοδο, όπως γράφει η πρόσκληση, δέκα ευρώ.

Η ομιλία που θα παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι έχει θέμα «Τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις» και κύριος ομιλητής θα είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ στην εκδήλωση θα παραστεί και ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς.

Στην Αργολίδα δεν έχει γίνει κάτι παρόμοιο, δηλαδή να πρέπει να πληρώσεις για να παρακολουθήσεις κομματική εκδήλωση. Οι παλαιοί θα θυμάστε ότι τα κόμματα πλήρωναν για να έχουν ακροατήριο. Σήμερα... porca miseria!

Βρε, πώς αλλάζουν οι καιροί... Πάντως, αν τα υπολογίσεις, δέκα ευρώ είναι δύο ποτάκια. Τα χαραμίζεις για να ακούσεις από τον Άδωνι να μιλάει για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις;..