Δημόσιος Θηλασμός στο Άργος (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Δημόσιος Θηλασμός στο Άργος (φωτο&βίντεο)

Νοέμβριος 05, 2017 - 17:42

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Στo πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας διοργάνωσε τον 8o Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό.

Μια όμορφη γιορτή τελείωσε! Ο 8ος Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός πραγματοποιήθηκε σε 58 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Στο Άργος έγινε και φέτος στην πλατεία Αγίου Πέτρου (στο ανατολικό τμήμα). Για 5η χρονιά η ομάδα της Αργολίδας έδωσε το στίγμα της! Στις 12 ακριβώς θήλασαν 17 παιδιά από 15 μαμάδες. (είχαμε θηλασμό διδύμων και θηλασμό παιδιών διαφορετικής ηλικίας από την μαμά τους). το μεγαλύτερο ήταν 8 ετών και το μικρότερο 3,5 μηνών. Μέχρι την λήξη της γιορτής παρευρέθηκαν πάνω από 30 μητέρες.Επίσης είχαμε εγκύους όπου θήλαζαν αλλά και υποψήφιες μητέρες ενημερώθηκαν, ακόμη παλιές θηλάζουσες ήρθαν  στην παρέα μας και γιορτάσαμε όλοι μαζί.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους και όλες  εσάς που παρευρεθήκατε!  Ευχαριστούμε τις επιχειρήσεις που με τις χορηγίες τους είχαμε αναμνηστικά για όλους! Ευχαριστούμε τους εθελοντές μας για την πολύτιμη βοήθεια τους! Ευχαριστούμε τον Δήμο Άργους και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της κοινότητας Άργους κ. Καρυάμη Δημήτρη  για την παραχώρηση του χώρου. Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑΜ κ. Διολίτση Πέτρο για την κάλυψη του χώρου με καρέκλες. Ευχαριστούμε την Περιφέρεια και ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ.Τάσσο Χειβιδόπουλο και τον Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Σιδέρη Βασίλη που με τα χιλιάδες φυλλάδια που μας τύπωσαν με το ενημερωτικό υλικό μπορούμε να βοηθάμε τις νέες μητέρες. Τέλος ευχαριστούμε όλα τα ΜΜΕ που φρόντισαν να ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους κάνοντας γνωστή την εκδήλωση μας και καλύπτοντας την  κατά την διάρκεια και δημοσιεύοντας την.

Υποστηρίζουμε τον θηλασμό ΜΑΖΙ....

(φωτογραφίες βίντεο eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

 

ArgolidaPortal.gr Δημόσιος Θηλασμός στο Άργος