Αστυνομικά νέα Περιφέρειας Πελοποννήσου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αστυνομικά νέα Περιφέρειας Πελοποννήσου

Νοέμβριος 17, 2017 - 10:40

φωτογραφία eurokinissi

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Σύλληψη 67χρονου για ναρκωτικά στην Τρίπολη

Συνελήφθη, στις (11.11.2017) το απόγευμα, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, 67χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -6,4- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο

Συνελήφθη, στις (7.11.2017) το πρωί, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, 36χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τρίπολης, για πλαστογραφία και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης.

Εκτροπή οχήματος με θανάσιμο τραυματισμό

Στις  (6.11.2017) το απόγευμα, στο 18ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Λεωνιδίου- Πελετών Αρκαδίας, επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 55χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 55χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νότιας Κυνουρίας.

                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, στις (16.11.2017) το μεσημέρι, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, 49χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, στις (15.11.2017) το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 48χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, στις (15.11.2017) το πρωί, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, 38χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης, καθώς και τρία (3) ναρκωτικά δισκία. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο

Συνελήφθη, στις (6.11.2017) το απόγευμα, στο Ζευγολατιό Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου- Βόχας, 32χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

                   ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου

Συνελήφθησαν, στις (16.11.2017) το μεσημέρι, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, δύο (2) ημεδαποί, 39χρονος και 37χρονη, αντίστοιχα γιατί όπως προέκυψε, λίγες ώρες νωρίτερα ο ανήλικος γιός τους μαζί με άγνωστο συνεργό του, αφαίρεσαν από όχημα ημεδαπής τσάντα, η οποία περιείχε χρήματα και διάφορα έγγραφα.

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, μία (1) περίπτωση κλοπής σε όχημα ημεδαπού, που είχε γίνει την 16.7.2017, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος μιας (1) 33χρονης αλλοδαπής, υπηκόου Ρουμανίας, για κλοπή.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, στις (8.11.2017) το βράδυ, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, 28χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Εξιχνιάστηκε μία περίπτωση ληστείας στη Λακωνία-Για την υπόθεση αυτή κατηγορούνται τρία άτομα

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, μία (1) περίπτωση ληστείας σε βάρος ηλικιωμένης ημεδαπής, που είχε γίνει την 6.10.2017, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας.

Για την υπόθεση αυτή, κατηγορούνται τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 19,20 και 34 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για ληστεία.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης προέκυψε ότι οι ανωτέρω την 6.10.2017 το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, αφού μπήκαν σε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής, με τη χρήση σωματικής βίας, την ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν χρήματα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους στη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής τροχοφόρου

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, μία (1) περίπτωση κλοπής δίκυκλης μοτοσικλέτας ημεδαπής, που είχε γίνει την 5/6.10.2017, στο Γύθειο Λακωνίας. Για την υπόθεση αυτή, κατηγορούνται δύο (2) ημεδαποί, 18χρονος και ανήλικος, αντίστοιχα σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για κλοπή τροχοφόρου.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή

Συνελήφθη, στις (6.11.2017) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, 17χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε, την 5.11.2017, στη Σπάρτη Λακωνίας, μαζί με ακόμη έναν (1) 18χρονο ημεδαπό, αφαίρεσαν από κατάστημα ημεδαπού χρήματα, μέρος των οποίων βρέθηκαν και αποδόθηκαν στο ιδιοκτήτη τους. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο

Συνελήφθη, στις (8.11.2017) το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 77χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για υπεξαίρεση.

                     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, στις (16.11.2017) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 37 και 27 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν -90- ml ηρωίνης σε υγρή μορφή και -26- δισκία, που εμπίπτουν στη νομοθεσία για τα ναρκωτικά, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο

Συνελήφθη, στις (8.11.2017) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 48χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Καλαμάτας, για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Τριφυλίας, μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία ημεδαπού, που είχε γίνει κατά το χρονικό διάστημα από την 11.11.2013 έως και την 9.2.2014, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός (1) 18χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Ρουμανίας, για κλοπή.

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής οχήματος

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, μία (1) περίπτωση κλοπής Ι.Χ. φορτηγού οχήματος ημεδαπού, που είχε γίνει την 22/23.10.2017, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας. Για την υπόθεση αυτή, κατηγορούνται τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 19, 19, 35 και 38 ετών, αντίστοιχα σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της κλοπής οχήματος και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, ενώ το αφαιρεθέν όχημα βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Επιπλέον, κατασχέθηκαν και ακόμη δύο (2) Ι.Χ. φορτηγά οχήματα, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, στις (6.11.2017) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 39χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε επτά (7) δισκία που εμπίπτουν στη νομοθεσία για τα ναρκωτικά και τα οποία κατασχέθηκαν.

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Κυπαρισσίας, μία (1) περίπτωση κλοπής σε κατάστημα αλλοδαπού, που είχε γίνει την 17.7.2013, στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός (1) 32χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, για κλοπή.