Παρουσίαση του Επιμελητηριακού Συνδυασμού «Αναπτυξιακή Δύναμη» Αργολίδας (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Παρουσίαση του Επιμελητηριακού Συνδυασμού «Αναπτυξιακή Δύναμη» Αργολίδας (φωτο&βίντεο)

Νοέμβριος 19, 2017 - 00:10

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Η παρουσίαση του Ψηφοδελτίου και του προγράμματος του Επιμελητηριακού Συνδυασμού "Αναπτυξιακή Δύναμη" έγινε το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017 .
Ο υποψήφιος Πρόεδρος για το Επιμελητήριο Αργολίδας, Θοδωρής Βασιλόπουλος, έκανε την παρουσίαση των υποψηφίων και αμέσως μετά ανακοίνωσε το πρόγραμμα και τους στόχους της παραταξής του.
Ο Θοδωρής Βασιλόπουλος τόνισε :
«Θα αφιερώσω τις δυνάμεις μου για την «συνεχή και ουσιαστική εκπαίδευση και επιμόρφωση των μελών του Επιμελητηρίου Αργολίδας»
«Αφουγκραζόμενοι όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του τόπου μας, τις αδυναμίες του αλλά και τα μοναδικά του συγκριτικά πλεονεκτήματα θα αγωνιστούμε στο πλευρό των επιχειρήσεων του νομού, ώστε να καταστήσουμε δυνατή την ανάπτυξη καινοτομίας και τη δημιουργία εξωστρέφειας.
Αυτό θα το κατακτήσουμε με την συνεχή και ουσιαστική εκπαίδευση και επιμόρφωση των μελών σε κλαδικά θέματα και σύγχρονες μεθόδους παραγωγής, παροχής υπηρεσιών αλλά και ανταλλαγής επιχειρηματιών και τεχνογνωσίας με δυναμικά εργαλεία όπως το Erasmus κ.α..
Θα επιχειρήσουμε ένα άνοιγμα προς κάθε κλάδο για να πραγματοποιήσει με τη στήριξη του νέου Επιμελητηρίου όλες τις επιθυμητές αναπτυξιακές δράσεις, εκδηλώσεις, εκθέσεις, έρευνες, ημερίδες, σεμινάρια». (φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Βίντεο παρουσίαση του προγράμματος από τον πρόεδρο Θοδωρή Βασιλόπουλο https://youtu.be/8xuT0F3IUOk

Βίντεο Χάρης Μαυράκης https://youtu.be/oXJ6x4rqthE

 

ArgolidaPortal.gr Επιμελητηριακός Συνδυασμός "Αναπτυξιακή Δύναμη"Αργολίδας

ArgolidaPortal.gr Χάρης Μαυράκης Επιμελητηριακός Συνδυασμός «Αναπτυξιακή Δύναμη» Αργολίδας