Πολιτιστικός Σύλλογος Άργους «Τελέσιλλα»: Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Πολιτιστικός Σύλλογος Άργους «Τελέσιλλα»: Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Νοέμβριος 29, 2017 - 09:00

Το τμήμα της Εκκλησιαστικής Χορωδίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Άργους «ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ» συμμετέχει κάθε χρονιά σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις με κοινωνικό χαρακτήρα, εκφράζοντας έτσι και τους πρωταρχικούς της σκοπούς απέναντι στο κοινωνικό περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιείται και γιγαντώνεται. Την Κυριακή το απόγευμα, 3 του Δεκέμβρη 2017, και ώρα 5:00, στον Ι. Ν. του Αγίου Αθανασίου στο Κουρτάκι θα πλαισιώσει με χριστουγεννιάτικους ύμνους και τραγούδια την εκδήλωση «αγάπης» που διοργανώνει το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του ναού με στόχο τη συγκέντρωση τροφίμων για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.  

Την Παρασκευή το βράδυ, 8 Δεκεμβρίου 2017, στην Πλατεία του Αγίου Πέτρου της πόλης μας θα ψάλλει τα κάλαντα και άλλα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, συμμετέχοντας στην έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Άργους-Μυκηνών.

Σας προσκαλούμε, λοιπόν, όλους στις παραπάνω εκδηλώσεις και εγγυόμαστε να σας μεταφέρουμε, μαζί με τους διοργανωτές, το μαγικό πνεύμα των Χριστουγέννων με γαλήνιες, νοσταλγικές και κατανυκτικές στιγμές!

Τέλος, την Κυριακή, 10 του Δεκέμβρη 2017, το τμήμα της Μικτής Χορωδίας του Συλλόγου θα πάρει μέρος στο 33ο Φεστιβάλ που διοργανώνει η Χορωδία της Νίκαιας. Η εκδήλωση θα γίνει στο Θέατρο του Φιλολογικού Συλλόγου Νίκαιας(Πλατεία Δαβάκη-Περιβολάκι) στις 6:30 μ.μ.

                                                                Το Δ.Σ.