Σ. Διολίτσης: Οραματιζόμαστε μια ολική αναγέννηση του Επιμελητηρίου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Σ. Διολίτσης: Οραματιζόμαστε μια ολική αναγέννηση του Επιμελητηρίου

Νοέμβριος 29, 2017 - 11:52

Η καλλιέργεια του ευφάνταστου, του καινοτόμου στο επιχειρείν και η έκφραση όλων των μελών χωρίς απομονωτισμους είναι τρεις βασικοί άξονες της προσπάθειάς μας.

Μια «ανάσα» μας χωρίζει από τη διεξαγωγή των επιμελητηριακών εκλογών, σε μία κρίσιμη περίοδο για τον επιχειρηματικό κόσμο αλλά και για το μέλλον του θεσμού.
Μαζί με τον Θοδωρή Βασιλόπουλο επικεφαλής της "Αναπτυξιακής Δύναμης" οραματιζόμαστε ένα διαφορετικό εξωστρεφές μέλλον για τις επιχειρήσεις του τόπου μας, στοχεύοντας σε μια ολική αναγέννηση του επιμελητηριακού θεσμού, ο οποίος τα τελευταία έτη θεωρώ πως απαξιώθηκε, με αποκλειστική ευθύνη της απερχόμενης διοίκησης Δαμούλου.
Δεν υπάρχει συνταγή επιτυχίας αυτό εμείς το γνωρίζουμε καλά, αλλά υπάρχουν οι άνθρωποι με την γνώση και τον σχεδιασμό στην "Αναπτυξιακή Δύναμη" που θα αγωνιστούν ουσιαστικά, ώστε ο θεσμός αυτός να ξεκλειδώσει την απίστευτη επιχειρηματική δυναμική που διαθέτει ο τόπος μας. Μόνο η σκληρή δουλειά αποτελεί λύση στα αδιέξοδα. Η καλλιέργεια του ευφάνταστου, του καινοτόμου στο επιχειρείν και η έκφραση όλων των μελών χωρίς απομονωτισμους είναι τρεις βασικοί άξονες της προσπάθειάς μας.
Μιας προσπάθειας βασισμένης στην διεκδίκηση πάντα του καλύτερου, βάσει της πολύχρονης Εμπειρίας μας και αξιοποιώντας στρατηγικά τα πλεονεκτήματα των ανθρώπων της επιχειρηματικότητας, καθώς και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής. Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε μια πραγματική μάχη για την Αργολίδα που αγαπάμε και αξίζουμε .
Σας καλώ να στηρίξετε σε αυτές τις κρίσιμες εκλογές την "Αναπτυξιακή Δύναμη".
Η ψήφος σας σε εμένα να είστε βέβαιοι ότι θα μου δώσει χαρά, δύναμη αλλά και την ευκαιρία να αγωνιστώ πλάι σας με αξιοπιστία και ηθική για μια νέα Επιμελητηριακη Εποχή.
Σπύρος Διολίτσης
Υποψήφιος στο Εμπορικό τμήμα