Αστυνομικά νέα Περιφέρειας Πελοποννήσου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αστυνομικά νέα Περιφέρειας Πελοποννήσου

Δεκέμβριος 03, 2017 - 11:39

φωτογραφία eurokinissi

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

         Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη στις (2.12.2017) το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 64χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για πλαστογραφία και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

          Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου- Βόχας, μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία ημεδαπής, που είχε γίνει την 15.9.2015 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου- Βόχας Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός (1) 29χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, για κλοπή.

         Εξιχνίαση δύο (2) περιπτώσεων κλοπής
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου, δύο (2) περιπτώσεις κλοπών, σε οικίες ημεδαπών, που είχαν γίνει την 12.3.2013 και την 17.4.2013, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης και στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, αντίστοιχα. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκαν ισάριθμες δικογραφίες σε βάρος ενός (1) 38χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας,  για κλοπή.

          Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (27.11.2017) το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 20χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

          Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή
Συνελήφθη, στις (1.12.2017) το απόγευμα, στο Άστρος Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόρειας Κυνουρίας, ένας (1) ανήλικος ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα, στο Άστρος Αρκαδίας, αφαίρεσε από ημεδαπή πορτοφόλι, το οποίο περιείχε διάφορα έγγραφα. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση, κατηγορείται και μία (1) 28χρονη ημεδαπή, που αναζητείται, για παραμέληση της εποπτείας ανήλικου.

  Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για παράβαση  του Τελωνειακού Κώδικα
Συνελήφθησαν, στις (25.11.2017) το απόγευμα, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αρκαδίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας, 25 και 26 ετών αντίστοιχα, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν -134- λαθραία τσιγάρα, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

                          ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

           Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (27.11.2017) το βράδυ, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Καζακστάν, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

           Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή
Συνελήφθη, στις (25.11.2017) το μεσημέρι, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, 38χρονος ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα αφαίρεσε πορτοφόλι ημεδαπής που περιείχε χρήματα, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια του.

            Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (25.11.2017) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρεόπολης και του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, 36χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αρεόπολης.

 Σύγκρουση οχημάτων με θανάσιμο τραυματισμό τριών (3) ατόμων
Στις (26.11.2017) και πρώτες πρωινές ώρες, στο 9ο  χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Σκάλας- Μονεμβάσια, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 22χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 55χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαιναν δύο (2) ημεδαποί, ηλικία 58 και 62 ετών, αντίστοιχα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό των 22χρονου, 55χρονου, 58χρονου και τον τραυματισμό του 62χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα.

                              ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ  ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

           Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για κλοπή
Συνελήφθησαν, στις (1.12.2017) το απόγευμα, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, τρεις (3) ημεδαποί, 30χρονος, 25χρονος και ανήλικος, αντίστοιχα, γιατί λίγο νωρίτερα, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, αφαίρεσαν από όχημα  ημεδαπού κινητό τηλέφωνο, χρήματα και διάφορα έγγραφα. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης.

             Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, στις (28.11.2017) το πρωί, στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τριφυλλίας, 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κυπαρισσίας, για πλαστογραφία και ψευδή ανωμοτί κατάθεση.
           Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (28.11.2017) το απόγευμα, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 24χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.
          Σύλληψη ενός (1) ατόμου
Συνελήφθη, στις (28.11.2017) το απόγευμα, στο Μελιγαλά Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Οιχαλίας, 44χρονος ημεδαπός, γιατί οδηγούσε δίκυκλη μοτοσυκλέτα, της οποίας η πινακίδα κυκλοφορίας ήταν πλαστή. Όπως επίσης προέκυψε, για την ανωτέρω μοτοσυκλέτα, είχε δηλωθεί η κλοπή της από τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας.
       Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα
Συνελήφθη, στις (28.11.2017) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, 22χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα (1) περίστροφο ρέπλικα.