Ο Ερμής Κιβερίου νίκησε 3-2 την Τριγλία Ραφήνας (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Ερμής Κιβερίου νίκησε 3-2 την Τριγλία Ραφήνας (φωτο&βίντεο)

Δεκέμβριος 10, 2017 - 22:47

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ο Ερμής Κιβερίου νίκησε 3-2 την Τριγλία Ραφήνας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της σημερινής αναμέτρησης ο Καραγκούνης με 2 γκολ και μία ασίστ.
Ο Ερμής προηγήθηκε στο σκορ στο 10 λεπτό του πρώτου ημιχρόνου με σούτ του Καραγκούνη.Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα για τις δύο ομάδες μέχρι το 45'.
Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Ερμής μπήκε δυνατά πιέσε τον αντίπαλο και διπλασιάσε το σκορ στο 50΄ με το δεύτερο γκόλ του Καραγκούνη από το ύψος της μικρής περιοχής.
Η ομάδα της Τριγλίας Ραφήνας μείωσε στο σκόρ σε 2-1  με κεφαλιά στο 53΄ και στη συνέχεια πίεσε για την ισοφάριση ,η οποία ήρθε στο 70' λεπτό με πέναλτι.
  Η Τριγλία μετά την ισοφάριση έμεινε με 10 παίκτες ,οπισθοχώρησε και στο 87΄ ,η χρυσή αλλαγή ο Μπιτζής Π. με σούτ ,ύστερα από ασίστ του Καραγκούνη διαμόρφωσε το τελικό  3-2.

Διαιτητές: Κουτσαναστάσης, Αθανασοπούλου (Μεσσηνίας)-Τριαντάφυλλος (Κορινθίας)

ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ (Γιώργος Διαμάντης): Κοζιώτης, Ζίου, Γιάννος (60′ Μπιτζής), Χατζόπουλος, Λαζάρου, Παπαϊωάννου, Αγγελόπουλος (70′ Κουτσοδήμος), Γκάτσης, Μουσταφά, Καραγκούνης (92′ Αντωνόπουλος), Μαρίνης (87′ Σάκουλης).

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Φώτης Θανέλλας): Ιωσήπου, Καμβύσης, Τσαγκάρης, Μακρής, Τσακίρης, Κατσαβριάς (62′ Βουτσιώτης), Κότσι, Καραγιάννης, Αμπντουραχμάνι (58′ λ. τρ. Μητσόπουλος), Ντάφλας, Ενγκλαντίν. ρεπορτάζ ermiskiveriou.blogspot.gr φωτογραφίες eurokinissi Βασίλης Παπαδόπουλος

Βίντεο https://youtu.be/M47FYnE7TNc

ArgolidaPortal.gr ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ-ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 3-2