Αστυνομικά νέα Περιφέρειας Πελοποννήσου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αστυνομικά νέα Περιφέρειας Πελοποννήσου

Δεκέμβριος 12, 2017 - 09:42

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου- Βόχας, μία (1) περίπτωση κλοπής σε βάρος ημεδαπής, που είχε γίνει την 26.11.2017 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου- Βόχας Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ενός (1) 27χρονου και μίας (1) 22χρονης, αντίστοιχα, για κλοπή.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο μετά από Ένταλμα Σύλληψης
Συνελήφθη, στις (7.12.2017) το βράδυ, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, 22χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Κυπαρισσίας, για αρπαγή ανηλίκων.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (7.12.2017) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, 46χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, στις (6.12.2017) το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, 37χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Αθηνών, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και κλοπή.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, στις (5.12.2017) το πρωί, στο Βραχάτι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου– Βόχας, 46χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, για κλοπή.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη,στις (4.12.2017) το απόγευμα, στο Βραχάτι Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 29χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα και τρίφτη κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου- Βόχας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη στις (4.12.2017) το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, 26χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Δράμας, για απάτη.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, στις (11.12.2017) το πρωί, στη Δημητσάνα Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού  Τμήματος Γορτυνίας, 48χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Ναυπλίου, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη 53χρονος για ναρκωτικά στη Λακωνία

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων περισσότερα από -6- κιλά ακατέργαστης και κατεργασμένης κάνναβης, ζυγαριές ακριβείας και κυνηγετικά όπλα

Συνελήφθη, στις (5.12.2017) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, 53χρονος ημεδαπός, για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, εντόπισαν τον 53χρονο χθες (5.12.2017) το πρωί,  σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας και στην κατοχή του βρήκαν και κατέσχεσαν, μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης, σε μορφή σοκολάτας.

Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 53χρονου, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
 
ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -6004,4- γραμμαρίων,
ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης, σε μορφή σοκολάτας, συνολικού βάρους -294- γραμμαρίων,
δύο (2) κυνηγετικά όπλα,
τρεις (3) ζυγαριές ακριβείας,
τρία (3) μαχαίρια, με μήκος λάμας από -9- έως -15- εκατοστά,
-400- σπόροι κάνναβης,
κινητό τηλέφωνο και
αντικείμενα που σχετίζονται με την συσκευασία ναρκωτικών ουσιών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη στις (9.12.2017) το απόγευμα, στη Σκάλα Λακωνίας, από αστυνομικούς της ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 22χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Γυθείου, για κλοπή.

Εξιχνιάστηκε μία περίπτωση ληστείας στη Λακωνία
Για την υπόθεση αυτή κατηγορούνται δύο άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Tμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, μία (1) περίπτωση ληστείας σε βάρος δύο (2) αλλοδαπών, υπηκόων Πακιστάν, ηλικίας 35 και 19 ετών, αντίστοιχα, που είχε γίνει στις (4.12.2017) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας.
Για την υπόθεση αυτή, κατηγορούνται δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 20 και 22 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για ληστεία.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης προέκυψε ότι ο 20χρονος και ο 22χρονος, προχθές (4.12.2017) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, με τη χρήση σωματικής βίας, ακινητοποίησαν των 35χρονο και τον 19χρονο και τους αφαίρεσαν χρήματα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους στη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, στις (4.12.2017) το απόγευμα, στην Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 55χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης, για πλαστογραφία.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση  του Τελωνειακού Κώδικα
Συνελήφθη, στις (11.12.2017) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 23χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, γιατί κατείχε ποσότητα λαθραίου καπνού συνολικού βάρους -624- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Οιχαλίας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο μετά από Ένταλμα Σύλληψης
Συνελήφθη στις (10.12.2017) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 47χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Αθηνών, για εγκληματική οργάνωση και σωματεμπορία.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή
Συνελήφθη, στις (4.12.2017) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 64χρονος ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα, αφαίρεσε κινητό τηλέφωνο ημεδαπής, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή και για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (3.12.2017) το μεσημέρι, στο Κοπανάκι Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 20χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε χθες (3.12.2017) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, μαζί με άγνωστο συνεργό του, μπήκαν σε οικία ημεδαπής και αφαίρεσαν χρήματα. Επιπλέον, ο 20χρονος κατείχε τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.