Ματίνα Τάσαινα: Νίκησε η Επιχειρηματικότητα της Αργολίδας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ματίνα Τάσαινα: Νίκησε η Επιχειρηματικότητα της Αργολίδας

Δεκέμβριος 13, 2017 - 12:51

Θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου, καταρχάς στους δύο συνδυασμούς που έλαβαν μέρος στις εκλογές του Επιμελητηρίου Αργολίδας αλλά και σε όλους τους επιχειρηματίες της Αργολίδας που με την μαζική τους συμμετοχή και το ενδιαφέρον προάσπισαν τον θεσμό του Επιμελητηρίου και της υγιούς Επιχειρηματικότητας της Αργολίδας.
Φυσικά θα ήθελα να συγχαρώ τον Πρόεδρο Φώτη Δαμούλο που απέδειξε πως η σκληρή δουλειά ανταμείβατε και γι αυτό οι Επιχειρηματίες της Αργολίδας του εμπιστεύτηκαν αυτόν σημαντικό θεσμό του Επιμελητηρίου για άλλη μια Θητεία παρόλο τον πόλεμο που δέχτηκε ακόμα και από δυνάμεις του Προοδευτικού Χώρου. Κέρδισε, όχι απλά τις εκλογές, αλλά και την εμπιστοσύνη των μελών του Επιμελητηρίου δίνοντας έναν έντιμο και καθαρό αγώνα.
Οι εκλογές τελείωσαν όπως και τα συνθήματα επίσης, νικητής ήταν η Επιχειρηματικότητα της Αργολίδας και όχι τα συμφέροντα , ώρα να συνεχίσει η προσπάθεια για την ενδυνάμωση του Επιμελητηρίου Αργολίδας προς όφελος των μελών, αλλά και του επαγγελματικού κόσμου γενικότερα.
Ματίνα Τάσαινα
Πολιτεύτρια Δημοκρατικής Παράταξης
Αργολίδας