Νίκη του Μυκηναϊκού με 2-0 απέναντι στον Δυοβουνιώτη

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Νίκη του Μυκηναϊκού με 2-0 απέναντι στον Δυοβουνιώτη

Δεκέμβριος 14, 2017 - 21:13

Σημαντική νίκη πήρε η ομάδα μας απέναντι στον Δυοβουνιώτη με σκορ 2-0. Η νίκη αυτή είναι και μια νίκη ψυχολογίας, καθώς είχε παγιωθεί τον τελευταίο καιρό να παίζουμε καλά χωρίς να αποσπούμε βαθμούς. Στον αγώνα απέναντι στο Δυοβουνιώτη όμως ευτυχίσαμε να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης, καθώς αυτή τη φορά, πέρα από την καλή αμυντική μας λειτουργία, η τύχη ήταν με το μέρος μας.
    Ο Μυκηναϊκός κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 3ο λεπτό, όταν μετά από απομάκρυνση της μπάλας από τον Κολιζέρα, η αντίπαλη άμυνα εκτίμησε λανθασμένα την πορεία της με αποτέλεσμα ο Θάνος Κατσαρός να βρεθεί απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα και με δυνατό σουτ να κάνει το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να συνέλθουν μετά το γρήγορο γκολ και η αλήθεια είναι πως μετά το 10' άρχισαν να δημιουργούν ευκαιρίες αλλά μόνο από στημένες φάσεις, έχοντας 1 δοκάρι και 2-3 καλά σουτ που είτε έφυγαν μόλις άουτ είτε τα εξουδετέρωσε ο Κολιζέρας. Η ομάδα μας με τη σειρά της είχε κι αυτή 2 καλές στιγμές, μια σε εκτέλεσε φάουλ του Καμπέρι που μπλόκαρε εντυπωσιακά ο αντίπαλος τερματοφύλακας και ακόμα μια σε σουτ του Κερίμ που μπλόκαρε εύκολα ο Λαλάι.
    Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα μας εξακολουθούσε να απειλείται από στημένα:Μέχρι το 60' οι φιλοξενούμενοι απείλησαν 3 φορές: Στο 48' από απευθείας φάουλ που αρχικά απέκρουσε ο Κολιζέρας και στη συνέχεια η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και βγήκε κόρνερ. Στο 49' από την εκτέλεση κόρνερ η μπάλα αιφνιδίασε αμυντικούς κι επιθετικούς κι αφού πέρασε παράλληλα απo την εστία μας, κατέληξε αργά και βασανιστικά άουτ. Τέλος στο 60' από εκτέλεση φάουλ και κεφαλιά αμαρκάριστου αντιπάλου από το ύψος της μικρής περιοχής η μπάλα έφυγε μόλις άουτ. Στη συνέχεια ο Μυκηναϊκός κατάφερε να αντιδρά καλύτερα στα (υπερβολικά) πολλά φάουλ που κέρδισαν οι αντίπαλοί μας γύρω από τη μεγάλη περιοχή της ομάδας μας, ενώ παράλληλα προσπάθησε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις αλλά σε 2 περιπτώσεις ο Καμπέρι στο 70 και στο 74' επιχείρησε να "κρεμάσει" από μακρυά τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά και τις 2 απέτυχε. Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μαζικά μπροστά για την ισοφάριση κι έτσι η άμυνά τους ήταν εξαιρετικά ευάλωτη στις αντεπιθέσεις. Σε μια από αυτές, στο 89' ο Τζαφεράι έβγαλε σε θέση βολής τον Γκολέμη ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ έβαλε τέλος στις προσπάθειες των φιλοξενούμενων για την ισοπαλία, γράφοντας το τελικό 2-0.
Καλύτεροι του Μυκηναϊκού οι Κοσμόπουλος, Τζαφεράι ενώ από τον Δυοβουνιώτη ξεχώρισαν οι Αραμπός και για όσο αγωνίστηκε ο Κωστάκης.

Το "φύλλο αγώνα" μπορείτε να το δείτε εδώ (όπως πάντα με ψιλολαθάκια)

Το βίντεο του αγώνα εδώ

Την ερχόμενη Κυριακή ο Μυκηναϊκός αντιμετωπίζει τον Νέο Αχιλλέα Φιχτίου στις 11.30 στο γήπεδο της Προσύμνης. Αν και τα τελευταία χρόνια η ομάδα του Φιχτίου μας έχει πάρει τον αέρα, ελπίζουμε αυτή την φορά να τα καταφέρουμε καλύτερα!  πηγή  sites.google.com